Οι υγιεινές τροφές που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου για σεξ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Μαρτίου 2019 21:30

Οι υγιεινές τροφές που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου για σεξ

Τι σχέση έχει η σπανακόπιτα με τη λίμπιντο;

Είναι οι τροφές που έχουν την ικανότητα να ενισχύουν τη ροή του αίματος (σ.σ. αιμάτωση, η απαραίτητη προϋπόθεση για να προκληθεί διέγερση) και να σου δίνουν ενέργεια, το οποίο σημαίνει ότι θα έχετε και οι 2 αντοχές. Νηστικό αρκούδι χορεύει ερωτικό χορό καλύτερα αν φάει τα παρακάτω.

Σπανάκι
Μην ξινίζεις τα μουτράκια σου, το σπανάκι αυξάνει την αιμάτωση των γεννητικών οργάνων, το οποίο είναι απαραίτητο τόσο για να διεγείρεσαι στο άψε σβήσε, όσο και για να φτάνεις σε οργασμό. Γενικότερα τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά περιέχουν φολασίνη και βιταμίνη B9 στη σύστασή τους, τα οποία σταθεροποιούν τη ροή του αίματος και σε τονώνουν.

Μπανάνα
Δεν είναι μόνο συμβολικός ο συσχετισμός με το σεξ- αφού παραπέμπει σε φαλλό. Οι μπανάνες δυναμώνουν την καρδιά, σε γεμίζουν ενέργεια, ώστε να μην κόβεται η ένταση της ερωτικής σας επαφής επειδή "δεν αντέχεις άλλο". Επίσης περιέχουν αυξημένες ποσότητες καλίου και ριβοφλαβίνης, οι οποίες βοηθούν στην παραγωγή σεξουαλικών ορμονών, ενώ παράλληλα η βρομελίνη, ένα ένζυμο που εντοπίζεται στη σύστασή τους συμβάλλει στη ροή του αίματος.

Αβγά
Τα αβγά είναι πλούσια σε αργινίνη, εκείνο το αμινοξύ που χρησιμεύει ως βάση για το νιτρικό οξείδιο. Τι κάνει αυτό το τελευταίο; Όταν τα άτομα διεγείρονται σεξουαλικά, ένας νευροδιαβιβαστής στέλνει μήνυμα στο εσωτερικό των οργάνων, ώστε να απελευθερώσει το νιτρικό οξείδιο που θα προκαλέσει τη διαστολή των αγγείων. Αν δεν το έχεις το νιτρικό οξείδιο, πού θα δώσει εντολή ο νευροδιαβιβαστής;




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ