Η κόρη του Γεράσιμου Γιακουμάτου έγινε σχεδιάστρια!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012 09:49

Η κόρη του Γεράσιμου Γιακουμάτου έγινε σχεδιάστρια!

Τι κι αν έχει πατέρα πολιτικό, ο χώρος της μόδας φαίνεται πως κέρδισε την κόρη του Γεράσιμου Γιακουμάτου, Ζωή. Η νεαρή σχεδιάστρια που έχει σπούδασε πολιτικές επιστήμες έδειξε την αγάπη της για τη μόδα με μια μοναδική παρουσίαση της συλλογής ρούχων και κοσμημάτων που δημιούργησε.

Το TLIFE βρέθηκε στην πρώτη της επίδειξη μόδας, από όπου δεν έλειπε και ο διάσημος πατέρας της.

Η Ζωή Γιακουμάτου αγαπούσε από μικρή το χώρο της μόδας και ήθελε να ξεφυλλίζει περιοδικά και να παρακολουθεί τις νέες τάσεις που κυκλοφορούσαν. Μετά το τέλος των σπουδών της στη νομική και αφού είχε παρακολουθήσει για δύο χρόνια μαθήματα σχεδίου μόδας και styling έφυγε για το Λονδίνο για σπουδές στο σχέδιο μόδας και στο σχεδιάσμο και κατασκευή κοσμημάτων στο Saint Martins.

Οι γονείς της ήταν πάντα στο πλευρό της και το μόνο που της είχε ζητήσει ο πατέρας της, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό το ταλέντο της, ήταν να μην αμελήσει ταυτόχρονα και τις σπουδές της.

Χθες, λοιπόν, η Ζωή παρουσίασε την πρώτη συλλογή της, που περιλαμβάνει 17 σύνολα ρούχων και μια σειρά χειροποίητων κοσμημάτων εμπνευσμένα απο τα ρούχα κάνοντας περήφανους τους γονείς της.

Δείτε τις φωτογραφίες:


 


 

 










 Πηγή:Tlife.gr