Η δραστηριότητα που πρέπει να κάνετε στο κρεβάτι για να ενισχύσετε τον γάμο σας - Και δεν είναι το σεξ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 21:00

Η δραστηριότητα που πρέπει να κάνετε στο κρεβάτι για να ενισχύσετε τον γάμο σας - Και δεν είναι το σεξ

Ακούμε συχνά ότι ο γάμος και η ρουτίνα σκοτώνει τον έρωτα. Και σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι που επιθυμούμε να συμβεί. 

Στην αρχή της σχέσης ο έρωτας απογειώνει το ζευγάρι. Εχει στιγμές έντασης και πάθους. Οσο περνάει όμως ο καιρός, η σχέση περνάει σε άλλο επίπεδο και μετουσιώνεται σταδιακά σε αγάπη.

Γάμος σημαίνει καθημερινή τριβή, οικειότητα και φυσικά αγάπη. Οι εποχές όπου είχατε άπλετο χρόνο για σας, περνούσατε ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο στο κρεβάτι και βγαίνατε για ποτό φαίνονται μακρινό όνειρο.

Είστε και οι δύο όλη μέρα στη δουλειά, μετά επιστρέφουν τα παιδιά από το σχολείο και το σεξ έχει μειωθεί αρκετά. 

Νέα έρευνα έρχεται να δώσει μια ελπίδα στα παντρεμένα ζευγάρια που θέλουν να ενισχύσουν τον γάμο τους και να βελτιώσουν τη σχέση τους. 

Και το καλύτερο είναι πως πρόκειται για μια δραστηριότητα που θα αρέσει και στους δύο και μπορείτε να την κάνετε μαζί στο κρεβάτι. 

Οχι, μην πάει το μυαλό σας στο σεξ! Αυτή η δραστηριότητα έχει ψυχαγωγικού χαρακτήρα και δεν είναι καθόλου πονηρή.

Οπως διαβάζουμε στο Reader's Digest, μια έρευνα με τίτλο «Let’s Stay Home and Watch TV» βρήκε ότι τα ζευγάρι που κάνουν το λεγόμενο «Binge Watching» στο κρεβάτι, βελτιώνουν τον γάμο τους. 

Shutterstock

Τώρα, για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι το binge watching, είναι η παρακολούθηση πολλών επεισοδίων μιας σειράς, αδιάκοπα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Οταν κολλάμε με μια νέα σειρά που μας αρέσει πολύ και αυτό μας προσφέρει ευχαρίστηση. 

Τα ζευγάρια που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πολύ ικανοποιημένα με το γεγονός ότι παρακολούθησαν μια σειρά μαζί που άρεσε και στους δύο. 

Η μελέτη διαπίστωσε ότι υπήρχε άμεση σχέση μεταξύ της πρακτικής αυτής και το συναίσθημα της ικανοποίησης μέσα στη σχέση. Καθώς αυξανόταν ο αριθμός των ωρών που αφιέρωσαν τα ζευγάρια στην τηλεόραση, τόσο οι αριθμοί στην κλίμακα ικανοποίησης αυξάνονταν. 

Και κάποια ζευγάρια είναι γνώριμα με κάτι τέτοιο. Είναι αυτά που ξεκινάνε μια καινούρια σειρά και δεν πατούν το STOP αν δεν τελειώσουν όλη τη σεζόν μέσα σε μια βραδιά. 

Αλλωστε είναι μια πραγματικότητα πλέον ότι οι περισσότεροι προτιμούν να μείνουν σπίτι και να παρακολουθήσουν σειρές στο Netflix παρά να δουν μια ταινία στον κινηματογράφο.

bovary.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250