6 σύνολα που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 18:23

6 σύνολα που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Στον κόσμο της μόδας που συνεχώς αλλάζει υπάρχουν «σταθερές».

Κομμάτια των οποίων η αξία διατηρείται αναλλοίωτη και αποτελούν την πιο ασφαλή επιλογή σου για τις εμφανίσεις σου. Τα ρούχα έχουν στόχο να αναδείξουν την πιο γοητευτική πλευρά του εαυτού σου.

Αν αυτό δεν επιτυγχάνεται, τότε μιλάμε για «λάθος στιλιστική επιλογή». Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις αμέτρητοι.

Λίγοι, όμως, από αυτούς θα είναι απόλυτα κλασικοί και επιβλητικοί. Τα κομμάτια που ακολουθούν έχουν πάντα ψηλά τις μετοχές τους στο χρηματιστήριο της μόδας και συνθέτουν outfits που παραμένουν all time classic μέσα στο χρόνο. Ένα μακρύ μαύρο ή μπεζ παλτό, ένα τζιν παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο, ένα κοντό μαύρο φόρεμα, ένα πουλόβερ, μια maxi φούστα, ψηλές γόβες είναι κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου που αποπνέουν υψηλή αισθητική όταν είναι συνδυασμένα έξυπνα και σικάτα. 5 συνδυασμοί μπορούν να σε ακολουθήσουν από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ σε κάποια έξοδό σου. Όσες οι γιορτές πλησιάζουν, ντύσου με ρούχα κλασικά και μην παραλείπεις festive λεπτομέρειες που θα σε γεμίσουν λάμψη και γοητεία.

1) Λευκή μπλούζα και τζιν παντελόνι

Ένας από τους συνδυασμούς που ο χρόνος δεν θα ξεπεράσει ποτέ. Σίγουρη λύση σε all day εμφανίσεις σου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι λεπτομέρειες της λευκής μπλούζας (όπως η δαντέλα) μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
 

2) Mάξι (ή μίντι) φούστα και τοπ

Κλασική επιλογή εδώ και δεκαετίες. Για να γίνει ακόμα πιο μοδάτη η επιλογή μπορεί να συνδυαστεί με ένα leather jacket.

3) Blazer με παντελόνι ή φούστα

Tο blazer, το σακάκι για all day εμφανίσεις σου, καλύπτει τελείως την περιφέρεια και αναδεικνύει τη μέση σου. Το εν λόγω σακάκι είναι ένα από τα πιο σικάτα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Αναβαθμίζει το στιλ σου (από το office look μέχρι το look σε επίσημη βραδινή εμφάνιση) και αποτελεί κομμάτι – επένδυση. Mπορείς να το συνδυάσεις με το τζιν παντελόνι σου ή με παντελόνι σε pencil γραμμή και γόβες. Ένας πολύ εντυπωσιακός συνδυασμός μπορεί να γίνει με φούστα και πουκάμισο ή ένα φόρεμα.

4) Πουλόβερ και jean παντελόνι

Τα πλεκτά, εκτός από την ζεστασιά που προσφέρουν τον χειμώνα αποκτούν και ρόλο statement κομματιού στις εμφανίσεις σας χάρη στα prints τους. Ακόμα κι αν δεν έχουν prints, μπορούν να συνδυαστούν σικάτα με ένα jean παντελόνι.

5) Ένα μακρύ παλτό (μαύρο ή μπεζ) με στενό παντελόνι και πουκάμισο

Παλτό. Ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια των γυναικών. Για πολλές, φετίχ. Ένα μακρύ, μαύρο ή μπεζ παλτό είναι κομμάτι διαχρονικό και μια σταθερή επιλογή αν θέλεις να δείχνεις κομψή και σικάτη. Αν συνδυαστεί με στενό παντελόνι και πουκάμισο, η εμφάνιση είναι σίγουρο ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον με την αυστηρή της απλότητα.

6) Πουλόβερ, φούστα και φλατ παπούτσια

Ποτέ μην υποτιμήσεις την αξία αυτού του συνόλου. Για εμφανίσεις όλη μέρα, αυτός ο συνδυασμός θα σε κάνει πάντα να νιώθεις κομψή και θηλυκή.

boavary.gr