Κίτρινο: πώς θα το φορέσετε στην πόλη ή τις διακοπές σας

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 13:41

Κίτρινο: πώς θα το φορέσετε στην πόλη ή τις διακοπές σας

Το κίτρινο χρώμα είναι τολμηρό και άκρως καλοκαιρινό! Βρίσκεται στο ραντάρ της μόδας εδώ και πολλές δεκαετίες.

Στη δεκαετία του '70 επικράτησε στους τόνους του μουσταρδί και σήμερα, χάρη στην έμπνευση διάσημων οίκων, βρίσκεται παντού γύρω μας.

Όσο υπέροχα αέρινο δείχνει το κίτρινο χρώμα στα φορέματα, η αλήθεια είναι ωστόσο πως στα υπόλοιπα είδη ρούχων δεν μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα.

Γι αυτόν τον λόγο πιθανώς το κίτρινο δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των τάσεων σε καμία εποχή και καμία σεζόν.

Ίσως πάλι να ευθύνονται οι προκαταλήψεις που το «ακολουθούν», όπως για παράδειγμα ότι το κίτρινο είναι ένα χρώμα απαγορευτικό για τις ξανθές και λευκές επιδερμίδες.

Τώρα είναι η στιγμή του!

Πώς θα φορέσετε το κίτρινο χρώμα φέτος το καλοκαίρι

Όπως συμβαίνει σε κάθε τάση, που ξεφεύγει από τη νόρμα των συνηθισμένων και καθημερινών, ο ασφαλέστερος τρόπος είναι να κάνετε την εισαγωγή σας είναι με αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα μια κίτρινη τσάντα.

Μια ακόμη ασφαλής επιλογή είναι το να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι κίτρινα παπούτσια και, πιστέψτε μας, στις φετινές συλλογές θα βρείτε πολλά σχέδια, έτοιμα να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάτε πως το κίτρινο αναδεικνύεται δίπλα σε γήινα χρώματα όπως είναι οι αποχρώσεις του καφέ ή του λαδί, ενώ αποτελεί την ιδανική επιλογή χρώματος για τα θηλυκά καλοκαιρινά φορέματα, αναδεικνύοντάς το μαυρισμένο δέρμα.

Αν πάλι ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία που θέλει να κάνει αυτό το βήμα παραπέρα και να βρεθεί στο επίκεντρο των τάσεων της σεζόν, τότε αξίζει να δοκιμάσετε ένα head-to-toe ηλιόλουστο σύνολο, όπως για παράδειγμα ένα tailored κοστούμι, και να ολοκληρώσετε την εμφάνιση με αντίστοιχα edgy αξεσουάρ.

Πώς να συνδυάσετε σωστά το κίτρινο φόρεμα

Το κίτρινο είναι μια πολύ όμορφη και άκρως καλοκαιρινή επιλογή. Συνδυάζοντάς το με τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως παπούτσια και τσαντάκι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ κομψή εμφάνιση.

Πώς να το φορέσετε το κίτρινο φόρεμα; Ανάλογα με την ηλικία σας αλλά κυρίως με το δικό σας προσωπικό στιλ, μπορείς να ακολουθήσετε δύο διαφορετικά look!

Μια κομψή και ασφαλής επιλογή είναι να το συνδυάσετε με παπούτσια και αξεσουάρ σε nude ή χρυσό της άμμου απόχρωση.

Αν θέλετε να δώσετε περισσότερο χρωματικές αντιθέσεις και ενδιαφέρον στην εμφάνισή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε color blocks. Για το κίτρινο, η επιλογή του μπλε ελεκτρίκ, τιρκουάζ, κοραλλί ή έντονου μοβ είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ