Christina Aguilera: Είμαι χοντρή. Βαρέθηκα να είμαι skinny. Ξεπεράστε το πια!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 14:47

Christina Aguilera: Είμαι χοντρή. Βαρέθηκα να είμαι skinny. Ξεπεράστε το πια!

Για την μάχη της να έχει το βάρος που θέλει αυτή κι όχι η μουσική βιομηχανία μίλησε η τραγουδίστρια Christina Aguilera, η οποία έχει επιστρέψει στις καμπύλες της και της αρέσει.


Για την πίεση που δέχθηκε να αδυνατίσει από στελέχη της μουσικής βιομηχανίας μίλησε η Christina Aguilera στο περιοδικό Billboard. "Κατά τη διάρκεια της προώθησης του Stripped το 2002 κουράστικα να είμαι ένα κοκκαλιάρικο λευκό κορίτσι. Είμαι από το Εκουαδόρ, αλλά οι άνθρωποι ένιωθαν περισσότερο ασφαλείς όταν δίπλα τους έβλεπαν ένα αδύνατο, λευκό κορίτσι με γαλάζια μάτια".


"Την επόμενη φορά που με είδαν, ήμουν πιο γεμάτη, πιο μελαμψή και γεμάτη piercings. Είχα πάρει περίπου επτά κιλά στο Stripped tour" συνεχίζει να λέει γελώντας. Στη συνέχεια η Aguilera περιγράφει πώς έγινε έκτακτο meeting, στο οποίο τονίστηκε πόσες αντιδράσεις θα υπάρξουν όσον αφορά στο βάρος της. Πόσους θαυμαστές και εισιτήρια θα χάσει. Έτσι έχασε τα κιλά που έπρεπε....

Τώρα πια, όμως, που είναι πιο μεγάλη και σοφότερη, όπως συνεχίζει να λέει στην συνέντευξή της, τους είπε: "Συνεργάζεστε με ένα χοντρό κορίτσι. Να το ξέρετε και να το ξεπεράσετε. Που και που πρέπει να τους το θυμίζω. Αυτό είναι το σώμα μου. Το σώμα μου δεν μπορεί να βάλει κανέναν σε κίνδυνο απώλειας χρημάτων, ούτε μπορεί να χρησιμοποιείται έτσι πια".

Μετά την αποτυχία του 2010 "Bionic" άλμπουμ της, η Aguilera ελπίζει ότι νέο "Lotus", το οποίο θα βγει στις 13 Νοεμβρίου θα σηματοδοτήσει μια επιστροφή. Αυτό το άλμπουμ πανηγυρίζει το νέο εαυτό της, λέει, είναι σαν ένα λουλούδι που άντεξε κάθε καιρό. "Στα 31 μου χρόνια, νιώθω όπως όταν ήμουν 21. Και τότε και τώρα έχω πολλά να πω".