Πωλείται το ιδιωτικό τζετ του Ελβις -Με βελούδα και χρυσό, αλλά σκοροφαγωμένο [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 22:38

Πωλείται το ιδιωτικό τζετ του Ελβις -Με βελούδα και χρυσό, αλλά σκοροφαγωμένο [εικόνες]

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ

Δεν υπάρχει καν κινητήρας, το πιλοτήριο είναι ένα χάος και τα βελούδινα καθίσματα έχουν χάσει την αίγλη τους.

Η αποκατάσταση αυτού του αεροσκάφους θα απαιτήσει πάρα πολλά χρήματα και υπερβολική αγάπη.

Αλλά όταν υπάρχει μία πιθανότητα να γίνεις ιδιοκτήτης του ιδιωτικού αεροσκάφους του Έλβις, Πρίσλεϊ, οι οπαδοί του μπορεί να είναι πρόθυμοι να αγνοήσουν τη σκουριά που έχει μετά από 36 χρόνια που βρίσκεται εγκαταλελειμμένο σε έναν αεροδιάδρομο στο Νέο Μεξικό.

Το 1962, το Lockheed JetStar 1329 ανήκε στο θρύλο της ροκ. Το αεροπλάνο βγήκε σε δημοπρασία το 2017, πιάνοντας την τιμή των 430.000 δολαρίων, αλλά ο σημερινός του ιδιοκτήτης δεν είναι διατεθειμένος για την εργασία που απαιτείται για την επιστροφή του χαλασμένου αυτού αεροπλάνου στην παλιά του αίγλη.

Ο ιστότοπος διαδικτυακών δημοπρασιών IronPlanet δέχεται προσφορές έως τις 27 Ιουλίου 2018.

Εσωτερικοί χώροι κατάλληλοι για έναν βασιλιά
Την τελευταία φορά που το συγκεκριμένο αεροσκάφος βγήκε σε δημοπρασία, η GWS Auctions ανέφερε πως το κάποτε πολυτελές εσωτερικό του – όλα τα καθίσματα είναι επενδεδυμένα με κόκκινο βελούδο και τα ξύλινα κουφώματα με τις επιχρυσωμένες προεκτάσεις – έγιναν σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ίδιου του Έλβις.

Ο Καρλ Κάρτερ, εκπρόσωπος της GWS Auctions, δήλωσε στο Associated Press πως τα αρχεία της Federal Aviation Administration δείχνουν ότι δεν έγιναν καθόλου αλλαγές στο εσωτερικό του αεροσκάφους.

Το Lockheed JetStar είναι ένα από τα 204 που παρήγαγε η εταιρεία κατασκευής αεροσκαφών μεταξύ 1957 και 1978 και είναι ένα από τα δύο που ανήκαν στον Έλβις Πρίσλεϊ.

Το άλλο, που ονομάζεται «Hound Dog II» είναι στη φροντίδα του « Graceland Estate» - μαζί με ένα Convair 880 που ονομάζεται Λίζα Μαρί.