O Κεφαλονίτης σχεδιαστής ρούχων, Τζον Βαρβάτος βάζει πλώρη για το Χόλιγουντ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 18:22

O Κεφαλονίτης σχεδιαστής ρούχων, Τζον Βαρβάτος βάζει πλώρη για το Χόλιγουντ

Ο Τζον Βαρβάτος είναι διάσημος σχεδιαστής ρούχων και έχει καταγωγή από τα Πουλάτα της Κεφαλονιάς. 

Ο Τζον Βαρβάτος, Ελληνοαμερικανός διάσημος σχεδιαστής ρούχων και ιδρυτής της εταιρείας «John Varvatos» ήταν πάντα κοντά στη μουσική βιομηχανία.

Το 2014 ίδρυσε τη δισκογραφική εταιρεία John Varvatos Records σε συνεργασία με την Republic Records για να ανακαλύπτει νέα ταλέντα και επέκτεινε την προσπάθεια το 2017 με τη σύνδεσή της με τη Big Machine Records.

Η εταιρεία John Varvatos αναπτύσσει και πάλι τις παράλληλες δημιουργικές προσπάθειές της, αυτή τη φορά με είσοδο στον κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Ο Τζον Βαρβάτος ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα μια νέα κοινοπραξία με την εταιρεία παραγωγής του Ντέρικ Μάρεϊ Network Entertainment. Μαζί οι δύο εταιρείες θα δημιουργούν πρωτότυπο περιεχόμενο για τηλεοπτική και κινηματογραφική διανομή εστιασμένο στη μουσική, τη μόδα και την ποπ κουλτούρα.

Το πρώτο project που ανακοινώθηκε, σύμφωνα με το WWD, θα είναι μια σειρά βασισμένη στο βιβλίο του Βαρβάτος «John Varvatos: Rock in Fashion».

«Το πάθος σε όλη μου τη ζωή για τη μουσική και το διαφορετικό στυλ των πολυάριθμων καλλιτεχνών που θαυμάζω ήταν καταλυτικά για το ενδιαφέρον μου για τη μόδα και η αγάπη μου για τα φιλμ και τη φωτογραφία είναι μια φυσική προέκταση του δημιουργικού πνεύματός μου» δήλωσε ο Τζον Βαρβάτος ανακοινώνοντας τη νέα συνεργασία της εταιρείας του.

«Η ευκαιρία να συνεταιριστώ με τον Ντέρικ Μάρεϊ στη δημιουργία και τη διανομή ασυναγώνιστου περιεχομένου σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο διασφαλίζει ότι οι συνεργασίες μας θα βασιστούν στην ανώτερη ποιότητα που είναι το σήμα κατατεθέν του έργου της Network Entertainment» ανέφερε.

Πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δείτε εδώ περισσότερα για τον διάσημο σχεδιαστή που ντύνει τους άνδρες του Hollywood : Ο Κεφαλονίτης σχεδιαστής που ντύνει τους άνδρες του Hollywood (εικόνες)


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250