Τα 6 πιο αναποφάσιστα ζώδια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 19:00

Τα 6 πιο αναποφάσιστα ζώδια

Σκέφτεστε ξανά και ξανά κάθε σας επιλογή προτού τελικά αποφασίσετε; Έχετε θέμα με τη λήψη αποφάσεων;

Το να πάρετε μία απόφαση μερικές φορές έχει σοβαρές συνέπειες και αποτελέσματα που διαρκούν πολύ περισσότερο από την πραγματική απόφαση, καθιστώντας τους ανθρώπους όχι μόνο αναποφάσιστους αλλά και φοβισμένους για το τι θα συμβεί μόλις ληφθεί η απόφαση.

Κι αν ανήκετε σε ένα από τα αναποφάσιστα ζώδια, μπορεί να φανείτε αδύναμοι, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ακόμη και ένα ζώδιο μπορεί να βεβαιώσει πως δεν υπάρχουν εγγυήσεις στη ζωή κι όσο και να θέλουμε μια σιγουριά στη ζωή μας, είναι δύσκολο να την βρούμε.

Οι αναποφάσιστοι δεν θέλουν να χάσουν και θέλουν να παίρνουν αποφάσεις που θα τους οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το κόλπο είναι να λάβετε μαι απόφαση το συντομότερο δυνατόν και να είστε εντάξει με αυτό, ακόμη κι αν δεν έχει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Το να γνωρίζετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε προτού λάβετε μια απόφαση, είναι χρήσιμο, αρκεί να μην σπαταλήσετε άπειρο χρόνο σε αυτή την έρευνα. Μερικές φορές πρέπει απλώς να δράσουμε και να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες.

Ας δούμε όμως, τα 6 πιο αναποφάσιστα ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)



Οι Δίδυμοι δε θέλουν να χάσουν. Δεν μπορούν απλά να επιλέξουν τα πάντα και να δουν τι θα συμβεί; Συχνά νιώθουν πιεσμένοι που πρέπει να λάβουν μία απόφαση κάτι που κάνει τη λήψη αποφάσεων ακόμη πιο δύσκολη.

Οι Δίδυμοι θέλουν να συζητούν την απόφαση με άλλους και να παίρνουν τη γνώμη τους. Ενδιαφέρονται πραγματικά για τις απόψεις των άλλων σχετικά με το τι πρέπει να αποφασίσουν. Χρειάζεται ένα ολόκληρο χωριό για να βοηθήσει τον Δίδυμο να πάρει μια απόφαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)



Οι Καρκίνοι τείνουν να παίρνουν τις περισσότερες αποφάσεις τους με βάση τα συναισθήματά τους, αλλά κάποιες αποφάσεις είναι καλύτερες εάν δεν εμπλέκονται τα συναισθήματα. Συστηματικά ακούν την καρδιά τους αντί για τη λογική και είναι πολύ ευαίσθητοι στο τι μπορεί να σημαίνουν οι αποφάσεις τους για κάποιον που αγαπούν.
 

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)



Ο Λέων έχει την τάση να λαμβάνει υπόψη όλους όσους προσπαθούν να πάρουν μια απόφαση. Περιπλέκουν τις απλές αποφάσεις και κάνουν τις εύκολες να μοιάζουν ακατόρθωτες.

Δε θέλουν να αποφασίσουν κάτι το οποίο μπορεί να είναι καλό γι’ αυτούς αλλά κακό για κάποιον άλλον – θέλουν οι αποφάσεις τους να είναι καλές για όλους. Κάθε ηγέτης έχει τους συμβούλους του, γιατί όχι και οι Λέοντες;

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)



Ένας από τους λόγους που οι Ζυγοί δυσκολεύονται να πάρουν μια απόφαση είναι επειδή θέλουν να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μπορεί να είναι έτοιμοι να αποφασίσουν για κάτι και στη συνέχεια να διστάσουν αναλογιζόμενοι πως ίσως δεν είναι μια καλή επιλογή.

Κάνουν πάντα δεύτερες σκέψεις και μπορούν να βρουν εναλλακτικές λύσεις για κάθε τους απόφαση. Είναι προσεκτικοί και δυσκολεύονται να ζήσουν με τις αποφάσεις τους.

Δε θέλουν να αποφασίσουν για κάτι που μπορεί να πληγώσει κάποιον άλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)



Ο Τοξότης τείνει να ταλαντεύεται όταν παίρνει αποφάσεις. Πηγαίνουν μπρος και πίσω, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις επιλογές τους και προσπαθώντας να πάρουν την καλύτερη απόφαση.

Ακόμη κι όταν έχουν αποφασίσει κάτι, συχνά θέλουν να κάνουν κάτι παραπάνω, επειδή, ενώ μπορεί να τους είχε πάρει μόλις ένα λεπτό για να αποφασίσουν κάτι, το μετανιώνουν σχεδόν αμέσως και αισθάνονται πως πρέπει να αρχίσουν τη διαδικασία ξανά από την αρχή.

ΙΧΘΥΕΣ (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)



Οι Ιχθύες πιστεύουν ακράδαντα στις δεύτερες σκέψεις. Ωστόσο, δεν έχουν όλες οι αποφάσεις εναλλακτικές λύσεις. Εάν λάβουν μία απόφαση για κάτι που είναι μόνιμο, μπορεί να περάσουν όλη τους τη ζωή μετανιώνοντάς το. Θα πάρουν μία απόφαση, μετά θα την αλλάξουν και μετά θα την αλλάξουν και πάλι.

Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα εξαντλητικό για τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους. Αν και οι Ιχθύες είναι πολύ διαισθητικοί, δεν ακούνε πάντα τη συμβουλή που τους δίνει η εσωτερική φωνή τους.

 




00 inkefalonia general ad 300X250