Αυτό είναι το παλάτι του Λάκη Γαβαλά στο Θησείο, που νοικιάζεται δωμάτιο δωμάτιο μέσω Airbnb [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 21:30

Αυτό είναι το παλάτι του Λάκη Γαβαλά στο Θησείο, που νοικιάζεται δωμάτιο δωμάτιο μέσω Airbnb [εικόνες]

Σε επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο των ακινήτων, και συγκεκριμένα στην ενοικίαση μέσω Airbnb, νοίκιασε το ακίνητό του στο Θησείο, που τις καλές εποχές λειτουργούσε ως stock των LAK, ο Λάκης Γαβαλάς. 

Πλέον, το ακίνητο, το οποίο βρίσκεται 200 μέτρα από την Αρχαία Αγορά, έχει μετατραπεί σε boutique ξενοδοχείο, με έξι δωμάτια, όλα με ιδιαίτερο χαρακτήρα, τα οποία νοικιάζονται αντί 72 ευρώ την ημέρα. Το όνομα αυτού Andromeda Downtown Suites. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάκης Γαβαλάς έχει μια μακρόχρονη περιπέτεια που οδήγησε και στη φυλάκισή του, εξαιτίας των μεγάλων χρεών του στο Δημόσιο. 

Η «αυτοκρατορία» του κατέρρευσε και τα εμβληματικά του ακίνητα ερείπωσαν. Τώρα, όπως εξηγεί ο δικηγόρος του Γιάννης Παγορόπουλος, «ύστερα από πολλά χρόνια και πολλές προσπάθειες διαφαίνεται η δυνατότητα αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Λάκη Γαβαλά, όχι γιατί συνέβη κάτι μαγικό αλλά γιατί η αγορά δείχνει να αλλάζει και να μας βοηθάει στην ενοικίαση των ακινήτων που ήταν έως τώρα εγκλωβισμένα».

Τα έσοδα από την ενοικίαση του κτιρίου στο Θησείο διοχετεύονται ήδη στην εφορία με στόχο να καλυφθούν σταδιακά οι οφειλές του σχεδιαστή, ενώ, σύμφωνα με τον κ. Παγορόπουλο, είναι θέμα χρόνου η ενοικίαση ακόμα τριών σημαντικών ακινήτων του. «Βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις, καθώς υπάρχει πλέον ενδιαφέρον για την ενοικίαση του κτιρίου στην οδό Βουκουρεστίου στο Κολωνάκι, του εμβληματικού ακινήτου στην περιοχή της Κάντζας, αλλά και για τη… ναυαρχίδα των ακινήτων του Λάκη Γαβαλά, τη βίλα της Μυκόνου. Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα», σημειώνει ο γνωστός ποινικολόγος.