Στην Ζάκυνθο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ λίγο πριν το βασιλικό γάμο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 12:31

Στην Ζάκυνθο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ λίγο πριν το βασιλικό γάμο

Φαίνεται πως η Μέγκαν Μαρκλ ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με το ταξίδι που έκανε στην Ελλάδα το 2016, που έπεισε τον πρίγκιπα Χάρι να έρθουν λίγο πριν από τον γάμο τους.

Η μελλοντική πριγκίπισσα μάλλον θα σκέφτηκε πως μετά τον γάμο θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αποφασίζοντας έτσι να εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα γίνεται τον λίγο καιρό που είναι ακόμη ελεύθερη από το βασιλικό πρωτόκολλο και να βάλει πλώρη για... Ζάκυνθο.

Εχοντας πάρει μία ιδέα από Ελλάδα, καθώς πριν από δύο χρόνια βρέθηκε με τις φίλες της στην Ύδρα, η πρώην ηθοποιός σίγουρα θα μαγεύτηκε με τις φωτογραφίες από το Ναυάγιο της Ζακύνθου και θα «έπεισε» τον πρίγκιπα Χάρι να το επισκεφτούν.

Φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Υδρα

Αλλωστε, η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι είχε περάσει τόσο όμορφα στην Υδρα πριν δύο χρόνια που η ίδια είχε «γεμίσει» το Instagram της με φωτογραφίες.

Ποζάροντας άλλοτε με φόντο το απέραντο γαλάζιο και άλλοτε σε ανθισμένα τοπία και λευκά σπιτάκια, η Μέγκαν Μαρκλ είχε ερωτευθεί τότε την ελληνική κουζίνα.

Είχε μάλιστα ποζάρει κρατώντας μία ελληνική μπίρα, ενώ σε σχόλιό της η όμορφη Αμερικανίδα είχε αναφέρει πως η χωριάτικη σαλάτα και οι ελληνικές λιχουδιές την είχαν ξετρελάνει τόσο, που λυπόταν που δεν μπορούσε να κάνει delivery από την Ύδρα στον Καναδά.

Βέβαια, οι φωτογραφίες αυτές δεν υπάρχουν πλέον στο διαδίκτυο, καθώς εξαιτίας πρωτοκόλλου η Μέγκαν Μαρκλ κατέβασε όλους της τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πάντως η μέλλουσα γυναίκα του πρίγκιπα Χάρι βρήκε τον καλύτερο τρόπο να επιβεβαιώσει την αγάπη της για την Ελλάδα, επιστρέφοντας εδώ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα λίγο πριν τον γάμο της, όπου όλα τα ξένα μέσα καταγράφουν το κάθε της βήμα, αποτελώντας έτσι την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα ένα μήνα πριν από το καλοκαίρι.

Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί, η Μέγκαν Μαρκλ αναμένεται να επισκεφτεί την Ελλάδα με τον πρίγκιπα Χάρι μέσα στον Μάιο, λίγες μέρες πριν από τον γάμο τους, για να κάνουν pre-wedding moon.

Το ζευγάρι φέρεται ότι θα επιβιβαστεί σε γιοτ με προορισμό την Κέρκυρα και από εκεί θα ταξιδέψει σε Ζάκυνθο και Λευκάδα, που είναι και το αγαπημένο νησί του πρίγκιπα Καρόλου.


 Σύμφωνα με την Dailymail, που επικαλείται ξενοδόχο, το ζευγάρι θα ταξιδέψει στη Ζάκυνθο πριν από τον ήδη πολυσυζητημένο γάμο του.

«Καλημέρα αγαπητοί φίλοι. Eνημερωθήκαμε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα σταματήσουν στη Ζάκυνθο για μια μέρα στις αρχές Μαΐου, πριν από τον γάμο τους. Είναι τεράστια ευχαρίστηση και τιμή για όλο το νησί. Kαι φυσικά για τη φίλη μας Maria Drogitis που θα είναι ο προσωπικός τους ξεναγός. Οι άνθρωποι του δήμου, όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό για το όμορφο νησί της Ζακύνθου», έγραψε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Hotel Castelli, σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα.

 Φωτογραφίες: AP