Δείτε πως είναι σήμερα το μοντέλο που δέχτηκε επίθεση με οξύ, πριν από τρία χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 21:12

Δείτε πως είναι σήμερα το μοντέλο που δέχτηκε επίθεση με οξύ, πριν από τρία χρόνια

Η Katie Piper δέχτηκε επίθεση με οξύ από τον πρώην σύντροφό της... Το πρόσωπο της παραμορφώθηκε και υποβλήθηκε σε πολλές επεμβάσεις για να το αποκαταστήσει. Παρά το τραγικό γεγονός που της άλλαξε τη ζωή, συνεχίζει την ζωή της βοηθώντας και άλλους ανθρώπους που έχουν βρεθεί στην κατάσταση της. Με την εμφάνιση στο «TV Choice Awards» άφησε τους πάντες έκπληκτους.

Κατά την είσοδο της στο ξενοδοχείο «Savoy hotel» ήταν πραγματικά εκθαμβωτική.


Η 27χρονη δημιούργησε μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά ανθρώπους που έχουν παραμορφωθεί. Η φιλανθρωπική της οργάνωση έχει λάβει μεγάλη ανταπόκριση και αυτό την χαροποιεί ιδιαίτερα.

Φαίνεται ότι μετά από τις πολλές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, έχει βελτιωθεί η κατάσταση του προσώπου της. Η Katie ήταν 24χρονών και δούλευε σαν μοντέλο όταν υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού, χάνοντας έτσι τα βλέφαρα της, το αριστερό αυτί κατά το ήμισυ και μεγάλο μέρος της μύτης της.

Τα μάτια της, το στόμα, η γλώσσα, ο οισοφάγος, τα χέρια, ο λαιμός καήκαν. Οι προσπάθειες της ιατρικής ομάδας απέδωσαν και η Katie εμφανίστηκε στην εκδήλωση πιο χαρούμενη από ποτέ.

 

Η Katie Piper πριν την επίθεση και μετά



Πηγή: 24wro.gr