Δεν προλαβαίνεις να λουστείς; Αυτό το προϊόν στο νεσεσέρ σου κάνει θαύματα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 22:15

Δεν προλαβαίνεις να λουστείς; Αυτό το προϊόν στο νεσεσέρ σου κάνει θαύματα

Τα όμορφα μαλλιά είναι από τα βασικά σημεία μιας κομψής και επιτυχημένης εμφάνισης.

Και όταν λέμε όμορφα, το πρώτο, το πιο σημαντικό βήμα και βασική προϋπόθεση για κάθε hair style και εντυπωσιακό χτένισμα είναι η καθαριότητα. Το λούσιμο είναι απαραίτητο για να δείχνουν όμορφα και λαμπερά τα μαλλιά σου αλλά και το ίδιο σου το πρόσωπο. Αν όμως ανήκεις κι εσύ στις γυναίκες με λιπαρό δέρμα και μαλλιά (ή και όχι) ξέρεις καλά πως το λούσιμο μπορεί να γίνει πραγματικός βραχνάς, αφού είσαι αναγκασμένη να λούζεσαι σχεδόν κάθε μέρα για να μην κάνει η λιπαρότητα αισθητή την παρουσία της στις ρίζες των μαλλιών σου και νιώθεις αμήχανα. Επειδή όμως κάποιες φορές δεν έχεις χρόνο, αλλά και το συχνό λούσιμο δεν κάνει καλό στην υγεία των μαλλιών, το dry shampoo είναι η καλύτερη λύση. Και επειδή μας αρέσουν πολύ τα DIYs, αυτό είναι το τέλειο tip όταν δεν έχεις dry shampoo και τα μαλλιά σου έχουν άμεση ανάγκη από ένα φρεσκάρισμα. Θα σου λύσει τα χέρια!

Υπάρχει λοιπόν ένας τρόπος να ανανεώσετε τα μαλλιά σας και να διώξετε την ενοχλητική λιπαρότητα από τις ρίζες εδώ και τώρα χωρίς καν να χρησιμοποιήσετε dry shampoo και βρίσκεται ήδη μέσα στο νεσεσέρ σας.

Shutterstock
Shutterstock

Η διάφανη πούδρα, με την οποία σταθεροποιείτε το μακιγιάζ σας είναι η καλύτερη απάντηση στα μαλλιά που “λαδώνουν’ και δείχνουν άτονα.

Απλώστε μικρή ποσότητα στην κορυφή του κεφαλιού με ένα φαρδύ πινέλο όπως αυτό του ρουζ και ταμποναριστά ή ακόμα και με το χέρι. Αυτό που θα δείτε είναι πως η λευκή πούδρα θα αφήσει ένα ελαφρύ ίχνος στα μαλλιά.

Επιλέξτε μια με φόρμουλα απαλλαγμένη από ταλκ. Θα απορροφήσει αμέσως την λιπαρότητα, καλύτερα κι από το ξηρό σαμπουάν του εμπορίου, ενώ θα αφήσει μια απαλή αίσθηση στα μαλλιά και δεν τα βαραίνει. Αντίθετα από τα περισσότερα dry shampoo, το τέλειο με την πούδρα είναι πως μετά την εφαρμογή, δεν νιώθεις τα μαλλιά σκληρά, αλλά ανανεωμένα.

Τίναξε τα προς τα κάτω και στην συνέχεια πίσω ενώ περνάς τα δάχτυλα σου από μέσα για να απομακρύνεις το ελάχιστο υλικό που πιθανόν να μείνει.

Είσαι έτοιμη. Τα μαλλιά σου μοιάζουν σαν να τα έλουσες μόλις και όλα αυτά με δυο κινήσεις και κανένα κόστος.

bovary.gr