Πώς να φοράτε φούστα όταν κάνει κρύο ή βρέχει

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 23:29

Πώς να φοράτε φούστα όταν κάνει κρύο ή βρέχει

Για μερικές γυναίκες η φούστα συνιστά ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας που αναδεικνύει τη θηλυκότητα γι αυτό την προτιμούν ανεξάρτητα από τις διαθέσεις του καιρού.

Άλλες όμως, ενώ τους αρέσουν τα φορέματα και οι φούστες, διστάζουν να δημιουργήσουν outfits που περιλαμβάνουν φούστα όταν οι καιρικές συνθήκες είναι απόλυτα χειμερινές.  

Διαβάστε στη συνέχεια μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν στο πώς μπορείτε να φοράτε τις αγαπημένες σας φούστες ακόμα και όταν κάνει κρύο ή βρέχει.

Φορέστε μίνι φούστα με σκούρο καλσόν

Ο πιο εύκολος τρόπος για να φορέσετε την αγαπημένη σας φούστα όταν ο καιρός δεν είναι καλός, είναι να τη συνδυάσετε με ένα σκουρόχρωμο καλσόν. Αν είναι μονόχρωμη, μπορείτε να επιλέξετε ένα χονδρό καλσόν με μοντέρνο μοτίβο ή prints. Φορέστε αδιάβροχες ψηλές μπότες ή ankle boots, πάρτε την ομπρέλα σας και είστε έτοιμη!

Επιλέξτε να συνδυάσετε ένα μακρύ πανωφόρι

Αν δεν σας αρέσουν τα σκουρόχρωμα ή χονδρά καλσόν, μπορείτε να φορέσετε ένα λεπτότερο σε μαύρο, γκρι ή nude απόχρωση και να φέρετε το ντύσιμό σας στα «δεδομένα» των καιρικών συνθηκών, επιλέγοντας ένα μακρύ πανωφόρι. Φορέστε πάνω από το outfit που δημιουργήσατε ένα πανωφόρι που φτάνει κάτω από το γόνατό σας με ύφασμα που να προσιδιάζει στην εποχή και αναδείξτε θεαματικά το στιλ σας!

Τολμήστε τον συνδυασμό midi φούστα με μπότες

Αν δεν σας αρέσει να εκτίθενται πολύ τα πόδια σας, ειδικά σε ημέρες που βρέχει, δοκιμάστε να συνδυάσετε μια κοντή φούστα με ψηλές μπότες. Αφήστε ένα μικρό σημείο δέρματος ανάμεσα στη φούστα και τις μπότες να φαίνεται ώστε να μην μοιάζει το look σας «μονοκόμματο».

Δημιουργήστε outfit με pencil φούστα και πλεκτή μπλούζα

Αν η φούστα σας είναι από λεπτό ύφασμα και φτάνει σε μάκρος μέχρι το γόνατο, φέρτε ισορροπία στην εμφάνισή σας με ένα χειμερινό top. Αφού η φούστα έχει στενή γραμμή, μπορείτε πολύ εύκολα να τη συνδυάσετε με ένα oversized πλεκτό και με ένα πολύ άνετο και ζεστό παλτό.

Συνδυάστε παστέλ κομμάτια με δερμάτινο jacket

Έχετε στην ντουλάπα σας παστέλ ρούχα που διστάζετε να φορέσετε όταν το σκηνικό του καιρού είναι μουντό; Δοκιμάστε να συνδυάσετε την αγαπημένη σας παστέλ φούστα με ένα απρόβλεπτο πανωφόρι, το δερμάτινο jacket. Για να εξασφαλίσετε επιπλέον ζεστασιά, φορέστε πάνω από το δερμάτινο ένα πλεκτό γιλέκο -είναι η πλέον trendy επιλογή!