Το σπίτι των Ομπάμα βγαίνει στο σφυρί -Σύγχρονο και πολυτελές [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 22:00

Το σπίτι των Ομπάμα βγαίνει στο σφυρί -Σύγχρονο και πολυτελές [εικόνες]

Σχεδόν κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της προεδρίας του – τουλάχιστον τα 7 από τα 8 καλοκαίρια – ο Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του περνούσαν μερικές εβδομάδες στο Martha’s Vineyard.


Αλλά η Πρώτη Οικογένεια των ΗΠΑ δεν έμενε σε μια απλή κατοικία. Οι Ομπάμα πάντα επέλεγαν μια πολυτελή, σούπερ ιδιωτική έπαυλη στην πόλη Τσίλμαρκ. Τώρα, ένα από αυτά τα σπίτια – και συγκεκριμένα ο θερινός Λευκός Οίκος του 2013 – έχει βγει προς πώληση.

Το ακίνητο, το οποίο χειρίζεται η εταιρεία Wallace & Co. Sotheby’s International Realty, βρίσκεται δίπλα στον Ατλαντικό Ωκεανό στη νότια όχθη του νησιού και περιγράφεται ως ένα «άνετο αλλά πολυτελές καταφύγιο» με «πανοραμική θέα στον ωκεανό, μοναδικούς φεγγίτες, τεράστια παράθυρα και υπέροχες λεπτομέρειες τόσο στο σχεδιασμό όσο και στα υλικά».

Σίγουρα ακούγεται ωραίο αλλά έχει και συνέχεια. Το σπίτι διαθέτει δρύινα πατώματα, μαρμάρινα μπάνια και τζάκια και ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας. Πόσα θα πληρώνατε γι’ αυτό το σπίτι; Η κτηματομεσιτική εταιρεία προσθέτει επίσης πως το σπίτι έχει σχεδιαστεί έχοντας κατά νου κάποιον συλλέκτη έργων τέχνης, γι’ αυτό και υπάρχει άφθονος χώρος στους τοίχους για να βάλετε τα αριστουργήματά σας.

Ακόμη, διαθέτει πισίνα, πελώρια παράθυρα που καλύπτουν όλη την πρόσοψη του κτιρίου και μια κουζίνα που θα ονειρευόταν κάθε σεφ. Σε όλα αυτά περιλαμβάνονται έξι υπνοδωμάτια και πέντε λουτρά.

Η τιμή του;  17,75 εκατομμύρια δολάρια!










Φωτογραφίες: Sothebysrealty.com
 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250