Παντρεύτηκαν οι Έλενα Ακρίτα-Γιώργος Κυρίτσης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2012 09:23

Χωρίς καμιά δημοσιότητα, και έχοντας δίπλα τους 40 αγαπημένους τους φίλους, παντρεύτηκαν χθες το βράδυ στο Ψυχικό ο Γιώργος Κυρίτσης και η Ελενα Ακρίτα -οι άνθρωποι που "ευθύνονται για μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης, όπως η "Βέρα στο δεξί" και τα "Μυστικά της Εδέμ"- επισημοποιώντας έτσι ένα δεσμό, μια γνωριμία, αλλά και μια συνεργασία, τουλάχιστον 18 χρόνων.

Όπως είπε και η Έλενα- γλυκιά νύφη μέσα στο αέρινο λευκό της φόρεμα- με το απαράμιλλο χιουμορ της, "ήταν μια βιαστική απόφαση, δεν γνωριζόμαστε καλά με το Γιώργο, άμυαλα παιδιά είμαστε, θα μάθουμε!", όπως δημοσιεύει αποκλειστικά το yupiii.gr.

Ο γάμος ήταν πολιτικός, με κουμπάρες τις δυο σεναριογράφους της Ελένας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση απο τα Μυστικά της Εδέμ και τη Βέρα στο Δεξί. Η νύφη κρατούσε μια πολύχρωμη ανθοδέσμη και, στην είσοδο του Δημαρχείου, την πόρτα του αυτοκινήτου της άνοιξε ο 20χρονος μονάκριβός γιος της, Παύλος, Φανερά συγκινημένη ηταν και η μητέρα της, η κυρία Σύλβα Ακρίτα. Μετά τον γαμο, ακολούθησε δείπνο στο σπίτι της Ελενας Ακρίτα, όπου η νύφη άλλαξε το λευκό φόρεμα με μια εντυπωσιακή κίτρινη τουαλέτα.

Η βραδιά ήταν λιτή, όμορφη, συγκινητική και μια τρανή απόδειξη πως, όταν δύο επώνυμοι θέλουν να παντρευτούν μακριά απο τα φώτα και τις κάμερες, μπορεί κανείς να μάθει το παραμικρό!

ΠΗΓΗ: yupiii.gr




00 inkefalonia general ad 300X250