Κι όμως, εδώ και τόσα χρόνια φοράμε το σουτιέν με λάθος τρόπο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 22:03

Κι όμως, εδώ και τόσα χρόνια φοράμε το σουτιέν με λάθος τρόπο

Δισεκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο σηκωνόμαστε κάθε πρωί και φοράμε το σουτιέν μας για να ξεκινήσει μια καινούρια μέρα. Το κάνουμε όμως σωστά; 

«Μα πόσο περίπλοκο μπορεί να είναι να φορέσεις ένα σουτιέν;», εύλογα θα αναρωτηθείτε. Αν μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία πάνω στον τρόπο τοποθέτησης του σουτιέν, λογικά, το τυλίγετε γύρω από τον κορμό σας έχοντας το κούμπωμα μπροστά. Αφού το κουμπώσετε, φέρνετε μπροστά τις θήκες, εφαρμόζετε πάνω στο στήθος σας, φοράτε τις τιράντες (το πολύ πολύ να τις σφίξετε και λίγο) και είστε έτοιμη να προχωρήσετε με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. 

Πόσο λάθος μπορεί να είναι αυτός ο τρόπος; Απ' ότι φαίνεται αρκετά. Τουλάχιστον αυτό θα νιώσετε όταν δείτε την αποκάλυψε που έκανε μια χρήστρια του Twitter.  

H Brittany Packnett ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει το καρτελάκι από ένα σουτιέν που μόλις είχε αγοράσει και το οποίο αλλάζει τα δεδομένα στον τρόπο που φοράμε το σουτιέν. 

«Πως να φορέσεις ένα σουτιέν» γράφει ο τίτλος πάνω στο καρτελάκι της εταιρείας εσωρούχων. Όσο αστεία κι αν σας φαίνεται αυτή η πρόταση σε πρώτη ανάγνωση, τα 3 βήματα που ακολουθούν δεν είναι καθόλου δεδομένα. Για την ακρίβεια το πιθανότερο είναι πως θα σας φανούν εντελώς άγνωστα. Ετοιμη ή όχι, αυτός είναι ο σωστός τρόπος να φοράτε το σουτιέν σας. 

Βήμα 1ο: Ξεκίνα κουμπώνοντας το σουτιέν στην πιο χαλαρή «σκάλα» 

Βήμα 2ο: Βάλτε το στήθος σας σωστά μέσα σε κάθε θήκη.

Βήμα 3ο: Σφίγγε τις τιράντες μήνα, παρά μήνα. 

Capture

Μια ειδική στα υφάσματα, η Lexie Sachs, σημειώνει: «Πράγματι, αυτά είναι πολύ καλά τιπς, αλλά όχι απαραίτητα ένας καθολικός νόμος που όλοι πρέπει να ακολουθούν. Υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν όταν φοράμε ένα σουτιέν. Το πλεονέκτημα με τις συγκεκριμένες οδηγίες είναι ότι προστατεύεις το σουτιέν από το να "χαλαρώσει" πρόωρα. Σε κάθε περίπτωση, πάντα πρέπει να σφίγγετε τις τιράντεες όταν χαλαρώνουν ώστε το σουτιέν να σάς παρέχει τη σωστή στήριξη». 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ