Ακραία πολυτέλεια σε Boeing BJ 737

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 12:15

Ακραία πολυτέλεια σε Boeing BJ 737

90 εκατ. δολάρια για ένα υπερπολυτελές οικογενειακό διαμέρισμα που θα ονειρευόντουσαν πολλοί στη γη [ΕΙΚΟΝΕΣ]


Η Winch Design
 είναι μια αρκετά γνωστή κατασκευαστική εταιρεία, με έδρα το Λονδίνο, που από το 1986, όταν και τη δημιούργησε ο Andrew Winch και η σύζυγος του, Jane, πρωτοπορεί στο σχεδιασμό κατοικιών, σκαφών αναψυχής και αερομεταφορών. Άλλωστε ο Andrew είναι ένας εξαιρετικός σχεδιαστής superyacht με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ενώ και η εταιρεία, με 65 άτομα προσωπικό σήμερα από 20 διαφορετικές χώρες, έχει να παρουσιάσει σπουδαίες δημιουργίες ασχολούμενη από το Α ως το Ω μιας κατασκευής. Ένα από τα τελευταία, εντυπωσιακά επιτεύγματα της Winch είναι η διαμόρφωση εσωτερικών χώρων ενός Boeing Business Jet 737 σε ένα πολυτελές διαμέρισμα 74 τετραγωνικών, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 19 άτομα.

«Ιπτάμενο σπίτι» αποκαλεί το συγκεκριμένο project η Winch και απέχει ελάχιστα από την πραγματικότητα, καθώς με την κατάλληλη διαρρύθμιση, την εκμετάλλευση κάθε δυνατού χώρου, τη διακόσμηση και την επίπλωση, η luxurious καμπίνα του Boeing μετατρέπεται σε μια τέλεια οικογενειακή κατοικία που μπορεί να ταξιδεύσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Το κυρίως καθιστικό περιλαμβάνει ένα μετακινούμενο τραπέζι φαγητού 5 ατόμων, ενώ ένα δεύτερο, πιο casual, φιλοξενεί έως και τέσσερα άτομα σε ένα πολύ όμορφο μπαρ, με ακόμα ένα μοντέρνο τραπεζάκι για μπουφέ να συμπληρώνει τον κομψό χώρο. Μια ηλεκτρικά συρόμενη γυάλινη πόρτα χωρίζει το καθιστικό από ένα γραφείο με όλα τα απαραίτητα, ενώ παντού, οι δερμάτινες πολυθρόνες και οι κρεμ καναπέδες με ορατές τις ραφές κλέβουν την παράσταση. Εκτός από τη διαρρύθμιση, στην οποία ξεχωρίζει η κυρίως κρεββατοκάμαρα και το μπάνιο της, η μοντέρνα διακόσμηση της Winch είναι το πολύ δυνατό πλεονέκτημα του Boeing, καθώς κάθε χώρος κρύβει από μία έκπληξη, είτε πρόκειται για τη χρησιμοποίση εξωτικών υλικών είτε για διαχωριστικά και μοντέρνα έργα τέχνης που δεν σταματάς να τα περιεργάζεσαι.

Το Boeing Business Jet 737 της Winch μπορεί να διανύσει αποστάσεις έως και 7,100 μιλίων χωρίς να χρειαστεί ανεφοδιασμό, με ταχύτητες που φτάνουν τα 540 μίλια την ώρα. Η τιμή του συγκεκριμένου ιδιωτικού αεροσκάφους κυμαίνεται κοντά στα 90 εκατομμύρια δολάρια και φυσικά απευθύνεται σε λίγες εκατοντάδες ανθρώπους του πλανήτη…

 

tamtam.news

 



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ