Θέλαμε να ξέραμε τι σκεφτόταν η Nike επαναφέροντας αυτό το παπούτσι στην αγορά

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 12:23

Θέλαμε να ξέραμε τι σκεφτόταν η Nike επαναφέροντας αυτό το παπούτσι στην αγορά

Ένα κακόγουστο μοντέλο από το παρελθόν κάνει comeback.

 

Στον κόσμο του sportswear είναι κοινό μυστικό. Πήρε χρόνια ολόκληρασε άλλες μεγάλες εταιρίες αθλητικών ειδών για να φτάσουν την υψηλή τεχνολογία των κορυφαίων Nike και να περάσουν στη συνείδηση του κόσμου ως πραγματικά καινοτόμα και άνετα αθλητικά παπούτσια. Είναι πιθανό η αίσθηση των Air Max να μην μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο εκεί έξω και πλέον το θρυλικό παπούτσι που συνδέθηκε όσο λίγα με το παρκέ του γήπεδου μπάσκετ να φοριέται και να πηγαίνει παντού. 

Ίσως κι αυτό και η εταιρία δεν θέλει να αφήσει κανένα μοντέλο του ένδοξου παρελθόντος παραπομενό και θαμμένο στα βιβλία ιστορίας των σύγχρονων αθλητικών ειδών. Ούτε καν εκείνα τα μοντέλα που οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι σχεδιαστικά τουλάχιστον υπήρξαν αποτυχημένα.

Θυμάσαι το μοντέλο Air More Uptempo που έκανε την εμφάνιση του στα μέσα της δεκαετίας του '90 και φορέθηκε από πολλούς μπασκεμπολίστες του NBA; Ακολουθεί φωτογραφία για να σε βοηθήσουμε.

Το αρχικό μοντέλο των Nike Air More Uptempo.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Footwear News η Νike ετοιμάζεται να λανσάρει ή μάλλον να επαναλανσάρει στην αγορά το συγκεκριμένο μοντέλο, σχεδόν καμία σχεδιαστική διαφορά.

Βέβαια τα χρώματα δεν είναι πια το άσπρο και το μαύρο αλλά την θέση τους απ' ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα θα πάρουν το γαλάζιο, το λευκό και το τιρκουάζ της μέντας. Το χοντροκομμένο κάτω μέρος του παπουτσιού παραμένει ανέπαφο και απορείς; Μπορεί να θεωρήσει κανείς ότι κάτι τόσο κακόγουστο θα δέσει με ένα σικάτο ντύσιμο; Παρά τις όποιες προσπάθειες για να μαλακώσουν οι πιο άχαρες γραμμές του μοντέλου η αλήθεια είναι ότι μάλλον το Nike Air More Uptempo θα μπορούσε να μείνει απλά μία ανάμνηση, όχι και τόσο πετυχημένη.

 Όπως και να χει το νέο μοντέλο θα κάνει επίσημα την εμφάνιση του στα ράφια των καταστημάτων στις 12 Οκτωβρίου.




00 inkefalonia general ad 300X250