Τι ξενερώνει κάθε ζώδιο στο κρεβάτι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 23:15

Τι ξενερώνει κάθε ζώδιο στο κρεβάτι

Τι ξενερώνει κάθε ζώδιο στο κρεβάτι


O Κριός
…δεν γουστάρει να του μιλάς βρόμικα, αλλά το σώμα σου να μην «ακολουθεί» - δηλαδή να υπόσχεσαι, αλλά η εκτέλεση να είναι χλιαρή.

Ο Ταύρος
…ξενερώνει αν προσπεράσεις τα προκαταρκτικά. Θέλει το πράγμα να κυλά αργά, βασανιστικά, απολαυστικά και τα προκαταρκτικά γι’ αυτόν είναι εξίσου σημαντικά με το κυρίως πιάτο.

Ο Δίδυμος
…σιχαίνεται τη ρουτίνα. Δεν θέλει να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια. Αν μάλιστα είσαι από εκείνους/ες που αρκούνται σε μία στάση και δεν δοκιμάζουν τίποτα άλλο, κινδυνεύεις να χάσεις το παιχνίδι.

Ο Καρκίνος
…δεν ανέχεται την κριτική για το πώς κάνει σεξ, τα σχόλια ή την παραμικρή μπηχτή για τις ικανότητές του στο κρεβάτι.

Ο Λέων
…ξενερώνει αν δεν είναι το επίκεντρο της προσοχής. Θέλει να λαμβάνει όλη την περιποίηση στα προκαταρκτικά, το βρίσκει φυσιολογικό να προσπεράσει τις ανάγκες σου και, φυσικά, αν βρεθεί σε ομαδικό σεξ, ο εγωισμός του χτυπά κόκκινο.

Ο Παρθένος
…δεν θέλει τα περίεργα πράγματα και τις εκπλήξεις στο κρεβάτι. Μην τον χτυπήσεις, μην φέρεις βοηθήματα ή sex toys χωρίς να το έχετε συζητήσει και γενικά μην δοκιμάσεις πάνω του kinky πράγματα – σοκάρεται εύκολα.

O Ζυγός
…δεν θέλει πολλή φασαρία. Λίγο βογγητό, ως εκεί – γιατί το παραπάνω τον αναστατώνει, τον αγχώνει, τον κάνει να σκεφτεί αν υποκρίνεσαι ή αν… ακούν οι γείτονες. 

Ο Σκορπιός
…δεν αντέχει στην ιδέα ότι δεν θα προσφέρει την απόλυτη ηδονή στον παρτενέρ του και ότι δεν θα φέρει το ταίρι του σε οργασμό. Αν είσαι γυναίκα με σύντροφο Σκορπιό, μην διανοηθείς να υποκριθείς οργασμό, θα τον καταρρακώσεις. 

Ο Τοξότης
…δεν θέλει κι αυτός, όπως κι ο Δίδυμος, τη ρουτίνα. Οκέι, μπορεί να «δούλεψε» καλά μια στάση την προηγούμενη φορά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θέλει πάλι την ίδια. Προτιμά να δοκιμάζει συνέχεια πράγματα, να εναλλάσσει κόλπα και να μην γίνεται το σεξ θέμα συνήθειας και προγραμματισμένη αγγαρεία.

Ο Αιγόκερως
…δεν ανέχεται τα παιχνίδια στην… «πίσω χώρα». Μπορεί να είναι ένα από τα πιο σεξουαλικά ζώδια, αλλά έχει τα όριά του, και αυτά σταματούν στην «μπροστινή ζώνη απόλαυσης». 

Ο Υδροχόος
…δεν τα πάει καλά με τις παραδοσιακές και συμβατικές πρακτικές στο σεξ. Όχι, το ιεραποστολικό δεν θα τον συγκινήσει καθόλου, μην εφησυχάζεις ποτέ.

Ο Ιχθείς
…θέλει διάρκεια και θέλει εκστατικό σεξ. Ξενερώνει άσχημα αν όλα γίνονται βιαστικά και δεν αντέχει τους περισπασμούς, όπως αδέξιες κινήσεις, δαγκώματα εκεί που δεν πρέπει και αμήχανες παύσεις που χαλάνε τη «μαγική σεξουαλική φούσκα» που έχει φτιάξει στο μυαλό του εκείνη τη στιγμή.




00 inkefalonia general ad 300X250