Τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σας το σημείο του σώματος που πλένετε πρώτα στο ντους

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 16:00

Τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σας το σημείο του σώματος που πλένετε πρώτα στο ντους

Οπως όλα τα τεστ προσωπικότητας, έτσι και αυτό, θα πρέπει να το κάνουμε για να διασκεδάσουμε και όχι τόσο για να ανακαλύψουμε την προσωπικότητά μας.


Το Mystical Raven δημοσίευσε ένα άρθρο, το οποίο αποκωδικοποιεί την προσωπικότητά σας, σύμφωνα με το μέρος του σώματος που επιλέγετε να πλύνετε πρώτο.

Κάποιοι από εσάς μπορεί να το βρουν ακριβές, άλλοι ίσως όχι και τόσο 

Εσείς λοιπόν από που ξεκινάτε, όταν κάνετε μπάνιο; Στήθος, μαλλιά, πρόσωπο ή από τα «κρυφά» σας σημεία;

Στήθος-Θώρακας: Είστε πρακτικός άνθρωπος. Ευθύς και σαφής. Για εσάς, η άνεση είναι ύψιστης σημασίας. Δεν σας αρέσει να σας αποσπούν όταν προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε και είστε ανυπόμονοι με ανθρώπους που δεν βλέπουν τα πράγματα με τη δική σας οπτική. Είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε νέα πράγματα στο σεξ. Ο καλύτερος σύντροφος για εσάς στη ζωή, είναι εκείνος που πλένει πρώτα τα μαλλιά.

Πρόσωπο: Τα χρήματα είναι σημαντικά για εσάς και θα κάνετε οτιδήποτε για να τα αποκτήσετε. Η ακεραιότητα και η αξιοπρέπεια δεν είναι και πολύ του γούστου σας. Νιώθετε ότι οι φίλοι είναι εκεί για να χρησιμοποιηθούν και ότι η ζωή είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία. Οι άλλοι άνθρωποι δυσκολεύονται να σας καταλάβουν, αλλά δεν ανησυχείτε και ιδιαίτερα για το τι σκέφτονται. Είστε ένα πολύ εγωκεντρικό πρόσωπο. Είστε υπερβολικά εγωιστές στο σεξ και κοιτάζετε τη δική σας ευχαρίστηση και μόνο. Ο καλύτερος σύντροφος για εσάς, είναι αυτός που επιλέγει να πλύνει πρώτα τα ιδιωτικά του σημεία.

Μασχάλες: Είστε αξιόπιστοι και σκληρά εργαζόμενοι. Είστε πολύ δημοφιλείς και προσγειωμένοι και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους. Συνηθίζετε να μπαίνετε σε «φασαρίες», καθώς δεν μπορείτε να πείτε αν οι άνθρωποι είναι εντάξει απέναντι σας. Ο καλύτερος σύντροφος είναι αυτός που επιλέγει πρώτα να πλύνει τους ώμους.

Μαλλιά: Καλλιτεχνικός τύπος. Η ονειροπόληση είναι το χόμπι σας, αλλά μπορείτε να επιτύχετε αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν. Η αφοσίωση λείπει, αλλά θα εργαστείτε ακούραστα προς την επίτευξη των στόχων. Τα χρήματα δεν είναι σημαντικά για εσάς, ενώ οι φίλοι είναι μόνο διανοούμενοι και άλλοι καλλιτεχνικοί τύποι. Είστε οι καλύτεροι σεξουαλικοί  σύντροφοι, πρόθυμοι να εξερευνήσετε και να ευχαριστήσετε τον άνθρωπό σας. Το ταλέντο είναι η κύρια δύναμή σας. Ο καλύτερος σύντροφος στη ζωή είναι εκείνος που επιλέγει το στήθος και τα ιδιωτικά του μέρη.

Ιδιωτικά σημεία: Τύπος ντροπαλός. Έχετε έλλειψη αυτοπεποίθησης και τείνετε να είστε θύμα εκφοβισμού από άλλους. Δεν έχετε πολλούς φίλους, καθώς σας βρίσκουν βαρετό και μη ελκυστικό. Η επιμονή δεν είναι η δύναμή σας και έχετε την τάση να παραιτείστε εύκολα και με την πρώτη ευκαιρία. Ωστόσο, ως σύντροφος είστε πάνω από το μέσο όρο. Είστε σε θέση να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα σε πολύ λίγους ανθρώπους. Ο καλύτερος σύντροφος για εσάς είναι αυτός που πλένει πρώτα πρόσωπο και μαλλιά.

Ώμοι: Γεννημένος θύμα. Αποτυγχάνετε σε όλα όσα κάνετε. Οι άνθρωποι δεν σας αρέσουν και περνάτε μέρες ολόκληρες μόνοι σας. Είστε γνωστός ως βαρύς τζογαδόρος και πότης. Βλέπετε τον κόσμο σαν μια ζωντανή κόλαση. Τα χρήματα και η εξουσία είναι σημαντικά για εσάς. Αλλά η τύχη δεν είναι σχεδόν ποτέ με το μέρος σας. Κακός σεξουαλικός σύντροφος. Θα δυσκολευτείτε να βρείτε τον άνθρωπό σας. Οσοι επέλεξαν τις μασχάλες είναι η μόνη σας ευκαιρία.

Αλλα σημεία: Είστε ένας μέσος άνθρωπος. Αναμφισβήτητα, έχετε τα εσωτερικά σας χαρίσματα, αλλά οι άνθρωποι δυσκολεύονται να τα δουν. Πρέπει να μάθετε να είστε λίγο πιο περιπετειώδης και να δείχνετε το δυναμισμό σας. Είστε ένας πολύ καλός άνθρωπος που κάνει πολύ λίγα λάθη. Ωστόσο, το κλειδί είναι να ξεχωρίσετε για τα δυνατά σας σημεία και όχι μόνο να αποκρύψετε τις αδυναμίες σας. Είστε ένας μέσος σεξουαλικός σύντροφος. Έχετε μεγάλες φαντασιώσεις για διαφορετικές τεχνικές, αλλά δυστυχώς δεν είστε αρκετά γενναίος για να τις δοκιμάσετε. Ο καλύτερος σύντροφος είναι αυτός που πλένει πρώτα το πρόσωπό του.