Τέλεια, απαλά πόδια μετά το ξύρισμα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 19:30

Τέλεια, απαλά πόδια μετά το ξύρισμα

Διατήρησε τα πόδια σου απαλά και λαμπερά ακόμη και μετά το ξύρισμα ακολουθώντας τις τέσσερις χρήσιμες συμβουλές που ακολουθούν.


Χρησιμοποίησε τζελ ξυρίσματος: 
Το τζελ ξυρίσματος είναι ιδανικό για να ενυδατώσει και να μαλακώσει την περιοχή που θέλεις πριν το ξύρισμα και κυρίως να γίνει σωστά η δουλειά. Έτσι το ξυράφι γλιστράει εύκολα και ανακόπτεις την πορεία των ανεπιθύμητων τριχών!

Ακολούθησε τη σωστή κατεύθυνση: Ξυρίζεις προς την κατεύθυνση που βγαίνουν οι τρίχες σου με κινήσεις προς τα κάτω όχι προς τα επάνω που είναι και ο πρώτος τρόπος που μαθαίνουμε. Η βασική διαφορά είναι πως αν ξυρίζεις τις τρίχες προς την κατεύθυνση που βγαίνουν τότε ελαχιστοποιείς την πιθανότητα να γυρίσει η τρίχα προς τα μέσα έτσι ώστε να αυξάνεται η τριχοφυΐα.

Κάνε απολέπιση: Βοηθάει στο να μαλακώσεις το ξηρό δέρμα και συμβάλει σημαντικά στο να μην αυξηθεί η τριχοφυΐα σου. Η λούφα είναι ιδανική για απολέπιση αλλά και ένα απαλό body scrub για να μαλακώσει η επιδερμίδα σου στο φουλ.

Ενυδάτωση: Η ενυδάτωση παίζει τεράστιο ρόλο επίσης στην ανάπτυξη της τριχοφυΐας οπότε όσο πιο περιποιημένο έχεις το δέρμα σου τόσο το καλύτερο και για τις ανεπιθύμητες τριχούλες που αρχίζουν σιγά-σιγά να αραιώνουν.

Πηγή: neadiatrofis.gr