Παντρεύτηκε η κόρη του Swarovski -Το νυφικό είχε πάνω 500.000 κρυστάλλους και ζύγιζε 46 κιλα! (φώτο)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 12:30

Παντρεύτηκε η κόρη του Swarovski -Το νυφικό είχε πάνω 500.000 κρυστάλλους και ζύγιζε 46 κιλα! (φώτο)

Η 23χρονη κληρονόμος Βικτόρια παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Γουέρνερ Μουρτζ, ο οποίος είναι περίπου 17 χρόνια μεγαλύτερος της…


Ο γάμος έγινε στην Τεργέστη της Ιταλίας και συγκεκριμένα στον καθεδρικό ναό του Σαν Γκούστο με 250 καλεσμένους.

Το νυφικό ήταν πραγματικά υπερπαραγωγή. Ήταν όλο χειροποίητο, ζύγιζε 46 κιλά καθώς πάνω του ήταν στολισμένα περίπου 500.000 κρύσταλλα Swavovski, ενώ όλη η ουρά είχε κεντημένα μικρά λουλούδια. 

 
Το νυφικό μάλιστα σχεδίασε η νύφη, η οποία όμως είχε την βοήθεια του Μίχαελ Κίνκο, ενός σχεδιαστή με έδρα το Ντουμπάι, ο οποίος έχει ντύσει μεταξύ των άλλων την Μπιγιονσέ, την Τζένιφερ Λόπεζ, την Ριάνα και την Λέιντι Γκάγκα.

Το συνολικό κόστος του φορέματος ξεπερνά σύμφωνα με την Daily Mail τις 700.000 λίρες, κυρίως λόγω των αμέτρητων πολύτιμων λίθων.

 
Όσο για το ζευγάρι, εκείνο γνωρίστηκε το 2010 και αποφάσισε να ενωθεί φέτος με τα δεσμά του γάμου, κάνοντας μάλιστα ένα τριήμερο ατελείωτο πάρτι πριν και μετά την τελετή.

Το γαμήλιο πάρτι έγινε σε πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων, το ξενοδοχείο Φαλίτσια στο Πορτοπίκολο, με τον χώρο να είναι κι αυτός διακοσμημένος με χιλιάδες κρυστάλλους του οίκου κοσμημάτων.' 

Το ζευγάρι μάλιστα το οποίο αρραβωνιάστηκε το προηγούμενο Μάιο, έκοψε μία πενταόροφη γαμήλια τούρτα, ενώ τη βραδιά ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τα εκατοντάδες πυροτεχνήματα που ξεχύθηκαν στον ουρανό.

Η λίστα των καλεσμένων περιελάμβανε άτομα της οικογένειας Swarovski, μεγιστάνες, βιομηχάνους, τηλεοπτικούς αστέρες καθώς και κροίσους από την Σαουδιοκή Αραβία.

Η νύφη πάντως για το πάρτι μετά τον γάμο φόρεσε ένα κατακόκκινο φόρεμα κι αυτό μία δημιουργία τοτ Μίχαελ Κίνκο.

Το ζευγάρι θα κάνει ταξίδι του μέλιτος στην Γαλλία, ενώ η Βικτόρια είναι φανατική φαν του Instagram, στο οποίο ανεβάζει πολλές φωτογραφίες και έχει περίπου 130.000 ακόλουθους.

Η Βικτόρια είναι μία μικρή σταρ στην Γερμανία καθώς εκτός από κόρη του Swarovksi, έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά σόου. Συγκεκριμένα, η Βικτόρια είχε κερδίσει τους τηελοπτικούς θεατές τόσο με την ομορφιά της όσο και με την φωνή της στο ο γερμανικό Dancing with the Stars to 2016, όπου είχε κατακτήσει και την πρώτη θέση. Εκτός αυτού, η γεννημένη στο Ινσμπρουκ της Αυστρίας κληρονόμοας, ήταν εκείνη που είχε ερμηνεύσει το θεματικό τραγούδι της Νάρνια, ενώ έχει και την δική της θέση στην επιχέιρηση της οικογένειας με τα χιλιάδες καταστήματα σε όλο τον κόσμο.. O πατέρας της Πολ Swarovski δουλεύει στο γνωστό brand παγκοσμίως μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ενή η μητέρα της εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Η ίδια θεωρείται και fashion icon ( το νυφικό άλλωστε το αποδεικνύει περίτρανα), καθώς στο λογαριασμός της στο Instagram θα παρατηρήσει κάποιος την συλλογή της με πανάκριβες τσάντες, Hermes, Gucci, Lui Vuitton, κτλ., ενώ τα ρούχα της είναι πάντα από τις τελευταίες συλλογές των πιο διάσημων σχεδιαστών.

pronews.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250