Η Μπέλα Χαντίντ πήγε στις Κάννες και έδειχνε συνεχώς το εσώρουχό της -Χωρίς δισταγμούς [εικόνες]

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 09:36

Η Μπέλα Χαντίντ πήγε στις Κάννες και έδειχνε συνεχώς το εσώρουχό της -Χωρίς δισταγμούς [εικόνες]

Κάθε χρόνο και πιο σέξι θέλει να είναι Μπέλα Χαντίντ στο Φεστιβάλ των Καννών, η οποία μετά από την κατακόκκινη δημιουργία που είχε φορέσει πέρσι με τα σέξι σκισίματα, φέτος έβαλε μία ακόμη πιο αποκαλυπτική.


Όποιος, άλλωστε, θυμάται το φλογερό κόκκινο φόρεμα της Χαντίντ, το οποίο είχε συζητηθεί έντονα μιας και έκρυβε μόνο τα επίμαχα σημεία, θα συμφωνήσει πως το σούπερμοντελ κατάφερε φέτος και έγινε πάλι το επίκεντρο στο Φεστιβάλ των Καννών.

Αν και το φόρεμα δεν έμοιαζε εξ΄αρχής τόσο αποκαλυπτικό, με την Μπέλα Χαντίντ να εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί με ένα στραπλες ροζ φόρεμα, το οποίο είχε ένα μεγάλο σκίσιμο στα πόδια, εν τέλει οι πόζες της δεν άφησαν τίποτα στην φαντασία.

Η Μπέλα Χαντίντ, λοιπόν, έκανε στην άκρη την ουρά του φορέματος, θέλοντας έτσι να αφήσει σε κοινή θέα τα πόδια της, αποκαλύπτοντας όμως και το εσώρουχό της που ήταν στο χρώμα του δέρματος.

Η ίδια, μάλιστα, δεν ντράπηκε ούτε ένιωσε αμήχανα, αλλά συνέχισε απτόητη να χαμογελά στους φωτογράφους, δείχνοντας το εσώρουχό της με την κάθε ευκαιρία.

(Πέρσι)

Το λουκ της πάντως ολοκληρώθηκε με ένα εκκεντρικό κολιέ στο λαιμό με ένα μεγάλο μπλε διαμάντι και ασημένια πέδιλα, κερδίζοντας έτσι όλες τις εντυπώσεις.

 




00 inkefalonia general ad 300X250