Aυτό είναι το ένα και μοναδικό γυναίκειο χαρακτηριστικό που ελκύει τους άντρες. Το διαθέτεις;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 16:00

Aυτό είναι το ένα και μοναδικό γυναίκειο χαρακτηριστικό που ελκύει τους άντρες. Το διαθέτεις;

Δυστυχώς δεν το διαθέτουμε όλοι, παραμένει όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς, το μοναδικό χαρακτηριστικό που προσέχουν οι άλλοι πάνω μας.


Έχουν γίνει μελέτες, έχουν χυθεί τόνοι μελάνι, έχουν ξοδευτεί άπειρες συζητήσεις με φίλες και γνωστές για το ποια είναι η σωστή τακτική για να κερδίσεις έναν άντρα, ποιο είναι, επιτέλους, εκείνο το χαρακτηριστικό που μαγνητίζει την προσοχή τους βραχυπρόθεσμα και κερδίζει την καρδιά τους, μακροπρόθεσμα.

Είναι το κόκκινο κραγιόν; Eίναι τα ρούχα σε κόκκινη απόχρωση; Eίναι τα μεγάλα μάτια; Ή το καθαρό χαμόγελο; Τίποτα από τα παραπάνω.

Σύμφωνα με νέα έρευνα, φαίνεται ότι οι επίστημες κατέληξαν, μέσα από χρόνιες μελέτες, ότι υπάρχει μόνο ένα χαρακτηριστικό που τραβάει τους άλλους σαν μαγνήτης πάνω μας. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την αυτοπεποίθηση.

Και εξηγούν ότι όσο όμορφη κι αν είναι κάποια, αν δεν έχει αυτοπεποίθηση καταλήγει να απωθεί τους επίδοξους μνηστήρες. Από την άλλη, μία γυναίκα μέτριας εμφάνισης, η οποία όμως διαθέτει σιγουριά για τον εαυτό της, κερδίζει άπειρους πόντους στο παιχνίδι του έρωτα.

Δοκίμασε να τονώσεις κι εσύ λίγο την άποψη που έχεις για την εμφάνιση, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα σου και είναι πολύ πιθανό να δεις γρήγορα τη διαφορά στα βλέμματα των γύρω.