Πώς είναι το σεξ για έναν άνδρα όταν είναι ερωτευμένος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Μαΐου 2017 21:25

Πώς είναι το σεξ για έναν άνδρα όταν είναι ερωτευμένος

Ο συγγραφέας και ο θεατρικός λογοτέχνης Sam Leith αποκαλύπτει πώς είναι το σεξ για έναν άνδρα όταν ερωτεύεται. 


«Για έναν άντρα, το σεξ -όταν ερωτεύεται- είναι εντελώς διαφορετικό από το σεξ που κάνει με μια γυναίκα που του αρέσει πολύ. Το περιστασιακό σεξ μπορεί να είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό. Αυτού του είδους οι σχέσεις, μπορούν να σε ζεσταίνουν μια χειμωνιάτικη νύχτα ή να σε φτιάξουν ένα καλοκαιρινό πρωινό. Μπορούν να διαταράξουν ή να εμβαθύνουν μια φιλία. 

Αλλά αυτό το σεξ δεν είναι αληθινό. Και όσο περισσότερο το κάνετε, τόσο πιο άβολα αισθάνεστε. Μπορείτε να ξεγελάσετε ο ένας τον άλλο για λίγο, αλλά δεν θα μπορείτε να ξεγελάτε τον εαυτό σας για πάντα, όσο σκληρά κι αν προσπαθήσετε. 
Εάν συνεχίζετε να το κάνετε και δεν το αισθάνεστε πραγματικά εάν δεν είστε ερωτευμένοι, αρχίζετε να νιώθετε ενοχές και άγχος. Όσο κι αν σας αρέσει το άλλο άτομο και απολαμβάνετε το σεξ μαζί του, ένα μέρος του εγκεφάλου σας είναι σε παύση.

Είστε γεμάτοι με ενθουσιασμό -μόνο σεξουαλικό- και όταν αυτός τελειώσει, αισθάνεστε ενοχλημένοι και λίγο απομονωμένοι και κάποιες φορές εκνευρισμένοι με αυτό το άτομο που μοιραστήκατε το κρεβάτι σας, για τη δύναμη που είχε πάνω σας.

Το σεξ είναι επικοινωνία. Το σεξ με κάποιον που δεν αγαπάς, είναι σαν μια υπόσχεση που μουρμουράς βαριανασαίνοντας και, δεν είναι σίγουρος αν μπορείς να την κρατήσεις. Σε χαλάει. Είστε στο κρεβάτι μαζί, αλλά δεν είστε στο ίδιο δωμάτιο μαζί. Είστε ξένοι ο ένας στον άλλο, ακόμα και όταν μοιράζεστε το τραπέζι της κουζίνας, το γραφείο ή τον πολυέλαιο.

Όταν υπάρχει όμως κάτι βαθύτερο, τότε δεν μιλάμε για απλή απουσία άγχους. Είναι το θαύμα της παρουσίας. Είστε και οι δύο στο δωμάτιο. Είστε εκτεθειμένοι ο ένας στον άλλο. Είναι ο συνδυασμός του ενθουσιασμού της ανακάλυψης με την ανταμοιβή της οικειότητας.

Το σεξ, είναι εκεί όπου μπορείτε να συναντήσετε τα μάτια του άλλου, εκεί όπου θέλετε να ευχαριστήσετε παρά να αποδείξετε κάτι και είναι η ευτυχία του να κοιμηθείτε μαζί. Το σεξ εκεί είναι πράξη αγάπης και εξερεύνησης και εμπιστοσύνης. Μια υπόσχεση που μπορείτε να κρατήσετε.

bovary.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ