Πώς θα βρεις το τέλειο μαγιό χωρίς καν να το δοκιμάσεις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 18:30

Πώς θα βρεις το τέλειο μαγιό χωρίς καν να το δοκιμάσεις

Όσες έχετε δοκιμάσει έστω και μία φορά μαγιό σε κάποιο στενό δοκιμαστήριο καταστήματος θα ξέρετε πως σίγουρα δεν είναι και η πιο ευχάριστη εμπειρία.


Από την άλλη, όσες επιλέγετε να ψωνίσετε τα μαγιό σας online, γνωρίζετε πόσο εξίσου δύσκολο είναι να καταφέρετε να διαλέξετε το τέλειο μαγιό που θα σας συνοδεύσει στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Οι φωτογραφίες πολλές φορές διαφέρουν από το πραγματικό προϊόν, το ύφασμα δεν είναι αυτό που φανταζόσασταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων; Το νούμερο, το μέγεθος και το σχήμα του μαγιό πάνω στο σώμα σας. Παρόλο λοιπόν που τα online ψώνια μπορεί να κρύβουν ένα ρίσκο και μία «τύχη» -όταν λαμβάνουμε στην πόρτα του σπιτιού μας το τέλειο μαγιό- υπάρχουν ορισμένα πράγματα που αν τα γνωρίζετε δεν θα κάνετε ποτέ λάθος στις διαδικτυακές σας αγορές.

Πώς λοιπόν θα κάνετε τη σωστή επιλογή για το μαγιό σας; Τι λένε οι ειδικοί; Μάθετε τα μυστικά για να βρείτε το κατάλληλο μαγιό ανάλογα με το σώμα σας

Ολόσωμα

Όταν επιλέγετε ένα ολόσωμο μαγιό, δεν πρέπει να είστε διστακτικές με τα χρώματα. Τα ολόσωμα ταιριάζουν σε κάθε τύπο σιλουέτας και κυκλοφορούν σε σέξι σχέδια αλλά και σε πιο συντηρητικά. Σκεφτείτε ποιο σημείο του σώματός σας θέλετε να αναδείξετε περισσότερο: μπορείτε να επιλέξετε στενότερο κόψιμο στο πίσω μέρος, χαμηλό ή κοντό κόψιμο στο τελείωμα του ποδιού το οποίο ανάλογα με το σώμα σας θα κολακεύσει, θα επιμηκύνει ή θα καλύψει τις ατέλειες που θέλετε να κρύψετε. Λεπτομέρειες όπως τα δαντελωτά τελειώματα ή πιο περίπλοκα σχέδια στην πλάτη είναι πολύ διαδεδομένα τις τελευταίες σεζόν και δημιουργούν πολύ ενδιαφέροντα κομμάτια.

Bonus Tip: Αν θέλετε να επιμηκύνετε τη σιλουέτα σας επιλέξτε ένα ολόσωμο μαγιό με κάθετες ρίγες.

Μπικίνι

Αν ψάχνετε μπικίνι, δεν πρέπει να φοβάστε να αναμείξετε και να ταιριάξετε διαφορετικά κομμάτια για να δημιουργήσετε το τέλειο σύνολο. Εάν το στήθος σας είναι μεγάλο, το κλειδί είναι το πάνω μέρος του μαγιό σας να έχει έξτρα υποστήριξη ενώ τα τριγωνάκια θα μπορέσουν να αναδείξουν ή να καλύψουν -ανάλογα με το τι θέλετε- μικρότερο ή μεγαλύτερο μέρος του.

Bonus Tip: Είναι καλό και τα δύο κομμάτια να έχουν ρυθμιζόμενα κορδόνια για να ελέγχετε εσείς το δέσιμό τους

Ψηλόμεσο Μπικίνι

Θυμηθείτε την θηλυκότητα που απέπνεαν τα μαγιό πριν από λίγες δεκαετίες και προσπαθήστε να τα μιμηθείτε. Ένα μαγιό με τελείωμα στη μέση της κοιλιάς θα δείξει λεπτότερη τη μέση σας ενώ είναι πάντα μία κομψή επιλογή για να κρύψετε τυχόν ατέλειες στην περιοχή της κοιλιάς χωρίς να στερηθείτε τη γοητεία του μπικίνι.

Bonus Tip: Επιλέξτε μονόχρωμα κομμάτια ή και χρωματιστά, ανάλογα με τη διάθεση.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250