Με αυτά τα μαγιό έχουν ξετρελαθεί οι Γαλλίδες- Απλά, μονόχρωμα, αλλά πολύ σικ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Απριλίου 2017 17:30

Με αυτά τα μαγιό έχουν ξετρελαθεί οι Γαλλίδες- Απλά, μονόχρωμα, αλλά πολύ σικ

Γαλλικά brands ενδυμάτων, από πολυτελείας μέχρι πολύ πιο οικονομικά, είναι πασίγνωστα σε όλο τον κόσμο.


Πρωτοπορούν, εκπλήσσουν, και στο τέλος καταλήγουν να ντύνουν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Τώρα ετοιμάζονται να τις ντύσουν και για την παραλία... Ενα γαλλικό brand με μαγιό έχει ξετρελάνει τις Γαλλίδες και αναμένεται να συμβεί το ίδιο με όσες γυναίκες τα δουν ανά τον κόσμο...  

Ο λόγος για τον οίκο Sezane ο οποίος έβγαλε πριν λίγο καιρό την καλοκαιρινή του συλλογή με μαγιό. Σε λίγες ημέρες τα περισσότερα εξαντλήθηκαν, βέβαια (δεν πτοούμαστε θα βγάλει νέα).

Φινετσάτα ολόσωμα, μονόχρωμα μπικίνι με μικροσκοπικά κοψίματα και μίνιμαλ σχέδια είναι μερικοί από τους λόγους που τα έκαναν ανάρπαστα.

Με τις Γαλλίδες να λατρεύουν τα απλά (και όχι υπεροβολικά) σχέδια στα μαγιό, η εταιρία κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο εξαιτίας των σικ σχεδίων της, όσο και για τον τρόπο που έχει συνδυάσει τα μαγιό με ελαφριά ρούχα για την παραλία.

Καρό λινά πουκάμισα, ψάθινες τσάντες και απλά κοσμήματα είναι αυτά «συνοδεύουν» τα μαγιό, δημιουργώντας ένα φινετσάτο beachwear που θα ήθελες να φοράς όλη μέρα.

Δες τα σχέδια που έχουν κάνει όλες τις Γαλλίδες να παραμιλάνε και βρες αυτό που σου ταιριάζει. Πάντως ο οίκος ετοιμάζεται να λανσάρει κι άλλα σχέδια, οπότε stay tuned.

bovary.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250