Μέσα στο πολυτελές σπίτι της Ιβάνκα Τραμπ που κοστίζει 15.000 δολάρια το μήνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 09:56

Μέσα στο πολυτελές σπίτι της Ιβάνκα Τραμπ που κοστίζει 15.000 δολάρια το μήνα

Όταν η Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσνερ μετακόμισαν πρόσφατα σε ένα σπίτι 760 τετραγωνικών μέτρων στη γειτονιά Κέιλοραμα της Ουάσινγκτον, κανείς δεν γνώριζε αν ήταν ιδιοκτησία τους ή αν μίσθωναν το ακίνητο.


Τώρα όμως μάθαμε ότι το διάσημο ζευγάρι ενοικιάζει το πολυτελές οίκημα για 15.000 $ το μήνα από τον Χιλιανό δισεκατομμυριούχος Ανδρόνικο Λούκσιτς, ο οποίος έχει εμπλακεί σε μια νομική διαμάχη με την κυβέρνηση των ΗΠΑ όσον αφορά ένα ορυχείο νικελίου και χαλκού στη Μινεσότα. 

Το σπίτι, είναι μόλις τρία λεπτά από την νέα ενοικιαζόμενη κατοικία της οικογένειας Ομπάμα.

Το σπίτι των έξι υπνοδωματίων, πωλήθηκε για 5.5 εκατομμύρια $ -100.000 $ λιγότερα από την αρχική ζητούμενη τιμή-στις 22 Δεκεμβρίου του 2016, και η ταυτότητα του αγοραστή μέχρι πρόσφατα δεν έχει αποκαλυφθεί. 

Η μεταλλευτική εταιρεία Λούκσιτς υπέστη πλήγμα πέρυσι, όταν η κυβέρνηση Ομπάμα μπλόκαρε το έργο της Μινεσότα, λόγω των περιβαλλοντικών ανησυχιών, αλλά ορισμένοι πολιτικοί από τη Μινεσότα ζήτησαν από την διοίκηση Τραμπ να επανεξετάσει την πρόταση. 

Το σπίτι που χτίστηκε το 1923 σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Γουάντυ Γουντ. Είχε πουληθεί  στο  παρελθόν για 3.5 εκατομμύρια $ το 2013. Το εσωτερικό του σπιτιού περιλαμβάνει πέντε τζάκια μια master σουίτα με ντουλάπες-δωμάτια, και κατάστρωμα με θέα στον κήπο.

Φωτογραφίες: Zillow




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250