Πολυτελές σκάφος με «πλήρωμα» την Πάρις Χίλτον πλέει στην Κεφαλονιά!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012 17:56

Πολυτελές σκάφος με «πλήρωμα» την Πάρις Χίλτον πλέει στην Κεφαλονιά!

Συνεχίζονται οι αφίξεις διασήμων από το εξωτερικό στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες το σαββατοκύριακο που μας πέρασε έπλεε στο Ιόνιο πέλαγος και συγκεκριμένα κοντά στην Κεφαλονιά πολυτελής θαλαμηγός όπου λέγεται ότι μέσα επιβαίνει και κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές η διάσημη Αμερικανίδα celebrity, σχεδιάστρια μόδας και τελευταία τραγουδίστρια και εγγονή και κληρονόμος του επιχειρηματία Κόνραντ Χίλτον (ιδρυτή της αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων Χίλτον) Πάρις Χίλτον.

Η 31χρονη «ατίθαση» κληρονόμος και πολυφωτογραφημένη διασημότητα που κυκλοφόρησε και νέο δίσκο απ' όπου έχει ξεχωρίσει και προμοτάρεται το κομμάτι «After midnight», μετά τις διακοπές της στο νησί της Κορσικής μαζί με το νέο της αμόρε, έναν γοητευτικό νεαρό άνδρα αγνώστων στοιχείων (φωτ.), έβαλε φαίνεται πλώρη και για την Ελλάδα.

Το πολυτελές σκάφος όπου επιβαίνει, εμφανίστηκε στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο αλλά και στο λιμάνι της Σάμης. Ωστόσο η ίδια η Πάρις Χίλτον που αναστατώνει συνεχώς με τα καμώματα της, δεν εθεάθη.

Να σημειωθεί ότι η ξανθιά Πάρις Χίλτον έχει επιλεγεί από το περιοδικό Men's Health ως μία από τις 100 πιο «καυτές» και σέξι γυναίκες στον κόσμο. Τα συμπεράσματα δικά σας!

Πηγή: tthebest.gr




00 inkefalonia general ad 300X250