Στη Κεφαλονιά με πολυτελές σκάφος η Σήλια Κριθαριώτη και ο σύζυγος της, ο εφοπλιστής Νίκος Π. Τσάκος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012 13:53

Στη Κεφαλονιά με πολυτελές σκάφος η Σήλια Κριθαριώτη και ο σύζυγος της, ο εφοπλιστής Νίκος Π. Τσάκος

Μετά τις διακοπές τους στην εξοχική τους κατοικία στο Λαγονήσι, η γοητευτική και ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη και ο αγαπημένος της σύζυγός, ο γνωστός εφοπλιστής Νίκος Π. Τσάκος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της μεγάλης ναυτιλιακής εταιρείας «Ten», είπαν να κάνουν και μία απόδραση με το σκάφος τους προς το μαγευτικό Ιόνιο πέλαγος.

Έτσι το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το ζευγάρι εθεάθη να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Κεφαλονιά με το σκάφος τους να δένει στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο αλλά και στο λιμάνι της Σάμης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Π. Τσάκος και η εταιρεία του συγκαταλέγονται στην αφρόκρεμα των ναυτιλιακών εφοπλιστικών οικογενειών με τεράστιο τζίρο και σύγχρονα πλοία στην κατοχή τους.

Μάλιστα όπως είχε γράψει το vima.gr, ο Νίκος Τσάκος έχει κερδίσει μια ακόμη μεγάλη παγκόσμια διάκριση, καθώς διατελεί αντιπρόεδρος της πανίσχυρης Διεθνούς Ενωσης Ιδιοκτητών Τάνκερ.

Στην κρουαζιέρα τους στο Ιόνιο και στην παραμονή τους στην Κεφαλονιά η Σήλια Κριθαριώτη και ο Νίκος Τσάκος έδειχναν ιδιαίτερα απλοί και χαλαροί.

Πηγή: Thebest.gr




00 inkefalonia general ad 300X250