7 κοινά χαρακτηριστικά που έχουν όλες οι στιλάτες γυναίκες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 10:11

7 κοινά χαρακτηριστικά που έχουν όλες οι στιλάτες γυναίκες

Βλέπεις συχνά στον δρόμο γύρω σου, σε εστιατόρια και μπαρ γυναίκες κομψές και λαμπερές, οι οποίες ξεχωρίζουν όχι εξαιτίας της υπερβολικής ομορφιάς τους αλλά χάρη στο άψογο στιλ και στον αέρα που αποπνέουν.


Όσο κι αν τις κοιτάξεις όμως δεν μπορείς να προσδιορίσεις ποια είναι η χρυσή ισορροπία πάνω τους που τις κάνει τόσο μοναδικές.

Γι αυτό οι στιλίστες και οι fashion experts έκαναν τη σκληρή δουλειά για σένα. Παρακάτω θα βρεις τα 7 κοινά χαρακτηριστικά που έχουν όλες οι κομψές γυναίκες γύρω σου και που τόσο καιρό δεν μπορούσες να αποκωδικοποιήσεις.

Δεν «κολλάνε» με τα trends

Τα trends έρχονται και φεύγουν όμως οι στιλάτες γυναίκες ξέρουν ότι τα διαχρονικά κομμάτια είναι αυτά που υπερτερούν σε κάθε εμφάνιση. Γι αυτό το λόγο ένα απλό τζιν σε ίσια γραμμή δείχνει πάντα τρομερά όμορφο και κομψό, χωρίς καμία ιδαίτερη προσπάθεια.

Πιστευούν στα διαχρονικά παπούτσια

Ό,τι ισχύει για τα ρούχα ισχύει και για τα παπούτσια. Τα διαχρονικά κομμάτια δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και ταιριάζουν στις περισσότερες εμφανίσεις σου. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα αναρωτιέσαι πώς πρέπει να τα σετάρεις και θα αποφύγεις κακοτοπιές και στιλιστικά λάθη.

Έχουν ένα αγαπημένο λουκ και δεν φοβούνται να το φορέσουν ξανά και ξανά

Οι στιλάτες γυναίκες δεν λένε ποτέ «δεν έχω τι να φορέσω». Γιατί πολύ απλά έχουν βρει τα ρούχα που τους αρέσουν και τους πηγαίνουν και δεν διστάζουν να τα φορέσουν ξανά και ξανά. Ακόμα και τα μεγαλύτερα μοντέλα στον κόσμο, νιώθουν άνετα με το παραπάνω μοτίβο και τολμούν να υπερασπίζονται τα αγαπημένα τους outfit με σθένος.

 Επενδύουν σε ένα ακριβό πανωφόρι

Ένα εντυπωσιακό πανωφόρι μπορεί να αναβαθμίσει και την πιο απλή και χαλαρή εμφάνιση. Οπότε αξίζει να επενδύσεις σε αυτό περισσότερο από το να πληρώσεις αρκετά για πολλά, διαφορετικά ρούχα. Διάλεξε ένα που να ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα σου και κράτησε το στη ντουλάπα σου για μια ζωή.

Δεν το παρακάνουν με τα αξεσουάρ

 

Η Coco Chanel έλεγε ότι όταν μία γυναίκα θέλει να πετύχει την απόλυτη ισορροπία στο λουκ της πρέπει να αφαιρέσει ένα από τα αξεσουάρ που έχει πάνω της. Ακολούθα την Coco κατά γράμμα αφού το να μην το παρακάνεις με τα αξεσουάρ είναι το κλειδί για τον δρόμο της κομψότητας.

Προτιμούν τα ρούχα που ταιριάζουν στον σωματότυπο τους 

 

Μπορεί τα oversized κομμάτια να είναι τις τελευταίες σεζόν πολύ στη μόδα, τίποτα δεν είναι όμως πιο κομψό πάνω σου από τα ρούχα που είναι ακριβώς στο μέγεθος σου και κολακεύουν τη σιλουέτα σου.

'Εχουν βρει το στιλ που τους πηγαίνει και το διατηρούν μέσα στα χρόνια

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι μεγαλύτερες κυρίες της μόδας έχουν ένα συγκεκριμένο στιλ και το υπερασπίζονται μέσα στα χρόνια με μανία. Ανάμεσα τους και η γκουρού της μόδας, Anna Wintour, η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, που παραμένει υπέρκομψη με το ίδιο ακριβώς στιλ για πάνω από 2 δεκαετίες.
womantoc.gr



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250