Αυτή είναι η εντυπωσιακή μελαχρινή σύντροφός του Κωστή Μαραβέγια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 12:42

Αυτή είναι η εντυπωσιακή μελαχρινή σύντροφός του Κωστή Μαραβέγια

Η αγάπη για τη μουσική τους ένωσε και το πάθος για τη ζωή τους κρατά τρελά ερωτευμένους.


Ο λόγος για τον Κωστή Μαραβέγια και την εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή που έχει στο πλευρό του. Η όμορφη πιανίστρια Νεφέλη Μούσουρα φαίνεται πως είναι ο “Φάρος” του γνωστού καλλιτέχνη και είναι συνεχώς στο πλευρό του. 

Οι δύο τους όπως διαβάζουμε στην Espresso, έκαναν την πρώτη κοινή εμφάνισή τους το 2015, στην Επίδαυρο και στην παράσταση “Εκκλησιάζουσες” του Αριστοφάνη. Τότε ο Κωστής είχε αποφύγει να ξεκαθαρίσει τη φύση της σχέσης τους λέγοντας πως είναι φίλοι, αλλά το τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσά τους είχε ξεκινήσει. 



Οι δυο τους βέβαια, κρατούν χαμηλούς τόνους αυτόν τον ενάμιση περίπου χρόνο που είναι ζευγάρι, αλλά δεν παύουν να είναι αχώριστοι. Μάλιστα στα live του The Voice, η όμορφη Νεφέλη δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό του καλού της. Εκείνη βρισκόταν στο κοινό και έστελνε θετική ενέργεια στον Κωστή της, ενώ στα διαλείμματα εκείνος πήγαινε συνεχώς προς το μέρος της. 



Η Νεφέλη Μούσουρα γεννήθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία τεσσάρων ετών. Έχει τιμηθεί απ’ την Ακαδημία Αθηνών με το βραβείο "Ελένης Μυκονίου" για νέους πιανίστες (2009). Από οκτώ ετών βραβεύεται σε διαγωνισμούς πιάνου: Χ.Ο.Ν. Α΄ Βραβείο (1997 και 2004), «Φίλων» Α΄ Βραβείο (1998), Konzerteum Γ΄ Βραβείο (2001). Το 2005 έλαβε το Α΄ Βραβείο στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες του Υπουργείου Παιδείας, ενώ της απονεμήθηκε το Α΄ Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νέων Ελλήνων Πιανιστών (2010). Έχει επίσης βραβευθεί με τρίτο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό πιάνου "Campillos International Piano Competition" στην Ισπανία.



Έχει συμπράξει ως σολίστ με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, την Ορχήστρα Πατρών, την Orpheus Kammerorchester (Βιέννη), την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης καθώς και την Sinfonieorchester der Universität Mozarteum (Ζάλτσμπουργκ). Με την τελευταία ορχήστρα συμμετείχε ως σολίστ σε παραγωγή DVD με κοντσέρτα για πιάνο. Έχει ηχογραφήσει επίσης CD που συνοδεύουν μουσικά εκπαιδευτικά βιβλία του εκδοτικού οίκου Helbling Verlag.



Έχει δώσει συναυλίες σε Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ιταλία. Έχει εμφανιστεί σε σημαντικά φεστιβάλ όπως, μεταξύ άλλων, στο "Φεστιβάλ Ναυπλίου", στο "Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης", στο "Tο Piano στα forte του" στην Αθήνα και στο φημισμένο Φεστιβάλ "Πιανιστική Άνοιξη" του Deutschlandsberg της Αυστρίας. Εμφανίζεται επίσης τακτικά σε συναυλίες μουσικής δωματίου, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει η συνεργασία της με τον βιολονίστα Ivry Gitlis.

Έχει επίσης λάβει μαθήματα από τους Jacques Rouvier, Elisso Virsaladze και Steven Kovacevich. Eπίσης επιλέχθηκε από το πανεπιστήμιο Mozarteum για να κάνει σεμινάριο με τον Paul Badua Skoda και να παίξει στα εγκαίνια της αίθουσας Bösendorfer Saal του πανεπιστημίου.