Ν. Γαλακτερός – Ν. Ζαμπέτογλου: Παντρεύονται! To love story και όλες οι λεπτομέρειες του γάμου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012 11:47

Ν. Γαλακτερός – Ν. Ζαμπέτογλου: Παντρεύονται! To love story και όλες οι λεπτομέρειες του γάμου

Η μεγάλη μέρα για τον Νάσο Γαλακτερό και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου έφτασε! Το ζευγάρι θα ενωθεί σήμερα με τα ιερά δεσμά του γάμου σε στενό οικογενειακό κύκλο, ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Ο μπασκετμπολίστας είχε ξεκαθαρίσει μέσα από συνεντεύξεις του ότι το μεγάλο βήμα θα γινόταν όταν το αποφάσιζε η αγαπημένη του και φαίνεται πως η δημοσιογράφος σιγουρεύτηκε πως αυτή ήταν η ιδανική στιγμή!

Η τελετή θα γίνει στο όμορφο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο αμερικανικό κολέγιο Ανατόλια, απ´ το οποίο αποφοίτησε η νύφη. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατήσει μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να είναι όλα απλά και όμορφα.

H γνωριμία και η σχέση

Γνωρίστηκαν πριν από περίπου τεσσεράμισι χρόνια, όταν η Νάνσυ του πήρε συνέντευξη για το περιοδικό που εργαζόταν τότε. Γρήγορα εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα. Οι δύο τους ζούσαν έτσι κι αλλιώς σαν παντρεμένοι αφού έμεναν στο ίδιο σπίτι το μεγαλύτερο διάστημα της σχέσης τους. Ο γάμος τους είναι απλά μια τυπική επιβεβαίωση της μεγάλης αγάπης τους.

Ο ίδιος σε συνεντεύξεις που έχει δώσει μετά τη γνωριμία του με τη Νάνσυ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι αυτό που τους συνδέει είναι κάτι πολύ δυνατό. Μιλώντας στην "Espresso" τον περασμένο Νοέμβριο αναφέρθηκε στη συμβολή της Νάνσυς στην κυκλοφορία του μυθιστορήματός του με τον τίτλο "Τελευταίος αγώνας".

Οι λεπτομέρειες του γάμου

Αρχική επιλογή ήταν να γίνει το μυστήριο στη Θάσο από όπου κατάγεται η οικογένεια του Νάσου αλλά τελικά επέλεξαν την συμπρωτεύουσα. Η λίστα των καλεσμένων δεν θα ξεπερνά τα 60 άτομα και θα περιλαμβάνει μόνο συγγενείς και τους κοντινούς φίλους του ζευγαριού, ενώ κουμπάροι θα είναι ένα ζευγάρι, φίλων του Νάσου.

Φυσικά, δεν θα λείπει από την τελετή και ο 14χρονος γιος του αθλητή, Παύλος ο οποίος χάρηκε ιδιαίτερα με την ανακοίνωση του γάμου μιας και έχει πολύ καλές σχέσεις με την σύντροφο του μπαμπά του.

Ακόμα, αναμένεται να παρευρεθούν είναι και άνθρωποι από το χώρο της showbiz και των media, καθώς και από τον χώρο του αθλητισμού, και ιδιαίτερα από το μπάσκετ, καθώς ο γαμπρός συνδέεται με στενή φιλική σχέση με αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες του.

Όσον αφορά το νυφικό, η Νάνσυ θα φορέσει ένα λευκό φόρεμα, το οποίο έχει από τον οίκο νυφικών που διαθέτει η οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη ενώ ο Νάσος θα βάλει κοστούμι σε λιτή γραμμή.

Η διακόσμηση τόσο της εκκλησίας, όσο και του χώρου της δεξίωσης θα είναι απλή όπως την έχουν φανταστεί. Το ξενοδοχείο το οποίο θα φιλοξενήσει το γαμήλιο γλέντι, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, είναι το "The Met Hotel".





Πηγή: Tlife.gr




00 inkefalonia general ad 300X250