Το απόλυτο θηλυκό. Η Ρωσίδα που κρεμιέται από ουρανοξύστες και κάνει διακοπές στην Ελλάδα!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 21:18

Το απόλυτο θηλυκό. Η Ρωσίδα που κρεμιέται από ουρανοξύστες και κάνει διακοπές στην Ελλάδα!

Το 23χρονο μοντέλο φωτογραφιζόταν σε σέξι πόζες στην Σαντορίνη και το Λαγονήσι.

Το όνομά της είναι Viki Odintcova και οι φωτογραφίες της κάνουν… πάταγο στο Intstagram, όπου 3,2 εκατ. άνθρωποι την ακολουθούν, θαυμάζοντας το καλογυμνασμένο κορμί της. Η Ρωσίδα καλλονή είναι σέξι, το ξέρει και το εκμεταλλεύεται στο έπακρο -άλλωστε, τα θέλγητρά της ήταν ικανά να δελεάσουν ακόμα και τον διάσημο πιλότο και άλλοτε πρωταθλητή της Formula 1, Fernando Alonso.

Στην Ελλάδα, ωστόσο, η πανέμορφη 23χρονη έγινε εξόχως γνωστή μόλις πριν από λίγες ημέρες, όταν το Διαδίκτυο «πλημμύρισε» από φωτογραφίες της, που «έκοβαν την ανάσα». Αιτία, ωστόσο, αυτή τη φορά, δεν ήταν οι… συγκλονιστικές της καμπύλες, αλλά το γεγονός ότι η Viki εμφανιζόταν να αιωρείται από έναν ουρανοξύστη στο Ντουμπάι, δίχως κανένα προστατευτικό μέτρο και κρατώντας μόνο το χέρι του άνδρα που την φωτογράφιζε. Δείτε όλες τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Κι όμως… Η «σχέση» της Odintcova με τη χώρα μας θα μπορούσε κανείς να πει ότι ξεκίνησε από πέρυσι, όταν εκείνη έκανε τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Αθήνα, μην παραλείποντας, φυσικά, να «τροφοδοτεί» τα social media, αλλά και τα περιοδικά μόδας, με φωτογραφίες της από την Σαντορίνη και το Λαγονήσι, μεταξύ άλλων, φορώντας, φυσικά, τα απολύτως απαραίτητα…

Απολαύστε την!

Πηγή:protothema.gr

 

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ