Το (απίστευτο) σημείο του σώματός του που μαρτυρά ότι είναι καλός στο σεξ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 22:45

Το (απίστευτο) σημείο του σώματός του που μαρτυρά ότι είναι καλός στο σεξ

Είσαι από εκείνες που στη θέα ενός σμιλεμένου αντρικού six pack γουρλώνουν ματάκι από ενθουσιασμό; Πιστεύεις πως το αρσενικό που διαθέτει καλογυμνασμένο σώμα και δη κοιλιακούς έχει περισσότερες πιθανότητες να αναδειχθεί πρωταθλητής στο σεξ γιατί θα έχει περισσότερη αντοχή κι άρα εσύ θα απολαμβάνεις για ακόμα περισσότερο χρόνο;


Προφανέστατα δεν είσαι η μόνη, είναι πάμπολλες εκείνες που συμφωνούν μαζί σου. Θα σας στενοχωρήσω μάλλον, αλλά οφείλω να σας επικοινωνήσω το πόρισμα της τελευταίας σχετικής έρευνας, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Erciyes της Τουρκίας, σύμφωνα με την οποία οι άντρες με κοιλίτσα είναι οι καλύτεροι εραστές γιατί έχουν αυξημένες αντοχές στο κρεβάτι. Μαζευτείτε λοιπόν όλες εσείς και ξανασκεφτείτε το, τώρα που η θεωρία του πέτρα κοιλιακού ως sex symbol καταρρέει.

Οι ερευνητές παρακολούθησαν 200 άντρες και συνέκριναν τις επιδόσεις τους στο σεξ με βάση το δείκτη μάζας του σώματός τους (ΔΜΣ) για να καταλήξουν στο ότι το χαρακτηριστικό εκείνων που έκαναν σεξ για περισσότερα λεπτά από τους υπόλοιπους (δηλαδή 7,3) δεν ήταν ο σφιχτός κάτω κοιλιακός, ούτε τα γαλανά μάτια, αλλά η εμφανής κοιλίτσα.

"Οι πιο αδύνατοι άντρες περιορίστηκαν στα 2' κατά μέσο όρο, ενώ αρκετοί απ' αυτούς εμφάνισαν πρόωρη εκσπερμάτωση. Όσο αυξανόταν ο ΔΜΣ, μειωνόταν ο αριθμός των αντρών που είχαν πρόωρη εκσπερμάτωση", αναφέρουν οι Τούρκοι επιστήμονες εξηγώντας πως λίγο παραπάνω λίπος στην περιοχή της κοιλιάς μαρτυρά έξτρα ποσότητα οιστραδιόλης, δηλαδή της θηλυκής ορμόνης που συμβάλλει στη συγκράτηση του οργασμού.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μόλις "αποποινικοποιήθηκε" η παχυσαρκία. Κάθε άλλο, το πάχος παραμένει βασικός παράγοντας πολλών ασθενειών, όπως και η σωματική άσκηση απαραίτητη προϋπόθεση για να έχουμε υγεία.

Αλλά λίγη κοιλίτσα παραπάνω μάλλον δεν θα βλάψει κανέναν, ίσα ίσα. Κι όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός, άντρας χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνι.

news247.gr