«Αφού δεν με ήθελες γιατί με πήρες;» – Ένα συγκλονιστικό βίντεο για τα παραπεταμένα σκυλιά του κήπου!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017 10:57

«Αφού δεν με ήθελες γιατί με πήρες;» – Ένα συγκλονιστικό βίντεο για τα παραπεταμένα σκυλιά του κήπου!

Υπάρχουν και αυτά τα πλάσματα που δεν είναι αδέσποτα, που έχουν οικογένεια και λαχταράνε το χάδι, ένα χάδι που δεν θα έρθει ποτέ, όσο κι αν προσπαθούν να φτάσουν το χέρι αυτού που τα υιοθέτησε!

Ζώα παραπεταμένα, στερούνται το χάδι, ακόμα και το περπάτημα αφού παραμένουν δεμένα, στην βροχή το χιόνι, τον ήλιο...

Στο βίντεο είναι οι αληθινές ιστορίες σκύλων κακοποιημένων, σε πλήρη εγκατάλειψη, αλυσοδεμένων στο χιόνι και έγινε από την φιλοζωική οργάνωση PETA για τη νέα της καμπάνια ενάντια στους ιδιοκτήτες σκύλων που παραμελούν τα ζώα και δεν σέβονται τις ανάγκες τους.

Με την συνδρομή celebrities όπως οι Tom Hardy, Casey Affleck, Priyanka Chopra, Courtney Stodden Edie Falco, Bill Maher, Kate del Castillo, D.R.A.M., κ.ά., οι οποίοι δανείζουν την φωνή τους στους σκύλους, προσπαθούν να μας μεταφέρουν τις σκέψεις και τις απορίες που γεννιούνται στο μυαλό των σκύλων.

Απορούν γιατί τα έχεις αφήσει να κρυώνουν και να υποφέρουν, γιατί τα έχεις δεμένα όλη μέρα, σου λένε πως αναζητούν μόνο το χάδι και την αγάπη σου και πως η μεγαλύτερη απορία τους είναι πως αφού δεν σε νοιάζει για το τι νιώθουν και πόσο σε αγαπούν τότε γιατί τα πήρες ως κατοικίδια;

https://youtu.be/p2QtcHY9Vpg

mediafree.gr




00 inkefalonia general ad 300X250