Bασικά λάθη που κάνεις στο σεξ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 22:00

Bασικά λάθη που κάνεις στο σεξ

Τον ξενερώνεις... απίστευτα

 
Η ώρα του σεξ δεν είναι σίγουρα μια ώρα δύσκολη. Είναι μια ώρα όμορφη, σέξι και σαφώς ευχάριστη. Οπότε, αν λάβει κανείς υπόψη τα παραπάνω σημαίνει ότι εσύ φίλη μου δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να είσαι η απόλυτη ιέρεια του σεξ. Και εκείνος, σίγουρα το ευχαριστιέται, και σίγουρα σε αποθεώνει, παρά το γεγονός ότι μερικές φορές πραγματικά κάνεις την μία γκάφα μετά την άλλη. Ναι, δεν το καταλαβαίνεις, και ο παρτενέρ σου προσπαθεί να το κρύψει, αλλά είναι στιγμές που τον ξενερώνεις μέχρι αηδίας, χωρίς βέβαια να μπορεί να σου πει κάτι. Και επειδή εκείνος έχει τρόπους και είναι ίσως και λίγο ντροπιάρης, εγώ σου έχω κάποια λαθάκια τα οποία όλες κάνουμε κατά τη διάρκεια του σεξ και τα οποία είναι ικανά να... χαλάσουν όλη τη βραδιά.

Δείτε τι αναφέρει το queen:

1. Η κιλότα της ντροπής: Είστε μαζί πολλά χρόνια και πολύ πιθανό η βαρεμάρα και η ρουτίνα να έχει μπει στη σχέση σας. Θεωρείς όμως ότι το να φοράς τα βαμβακερά σου βρακάκια τα οποία δεν έχουν ίχνος θηλυκότητας πάνω τους και το σκισμένο σου κολάν, βοηθάει στην όλη κατάσταση; Βάλε βρε κορίτσι μου μια δαντέλα, κάτι πιο προκλητικό, ένα κορμάκι. Κάνε του ένα τσαλίμι του ανθρώπου να μπει σε mood. Με το αγόρι σου είσαι, δεν αράζεις με την κολλητή σου να δείτε ταινία και να φάτε πίτσες.

2. Δεν πας στο απόσπασμα αγάπη μου: Ακόμη ένα βασικό λάθος, είναι η απόλυτη ξινίλα τη στιγμή που καλείσαι να του κάνεις στοματικό. Εντάξει αντιλαμβάνομαι ότι δεν απολαμβάνεις το ίδιο αυτό που κάνεις και αυτό που σου κάνουν, αλλά ειλικρινά το να το κάνεις σαν αγγαρεία μπορεί να αποβεί μοιραίο για την έκβαση της βραδιάς. Προσπάθησε να βάλεις λίγο πάθος και σκέρτσο στο όλο concept και άστον να νομίζει ότι το καταδιασκεδάζεις. Δεν είναι κακό.

3. Ο υπερβολικός ζήλος... στην αγκαλιά: Και άντε να το δεχτώ ότι είστε πολλά χρόνια μαζί και αγαπιέστε. Όταν όμως είναι η τρίτη φορά που κάνετε σεξ, τότε μάλλον τα πράγματα δεν πρέπει να είναι τόσο ρομαντικά. Εξάλλου, όπως έχει πει και το μέγα άσμα των hi-5 «άλλο αγάπη και άλλο σεξ». Απλά τα πράγματα. 

4. Μην τα περιμένεις όλα από εκείνον: Είναι άντρας αλλά όχι υπεράνθρωπος. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν εσύ να αράζεις και εκείνος να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά. Αφενός κουράζεται, και αφετέρου θέλει ένα feedback ο δόλιος για να συνεχίσει με μεγαλύτερη ορμή. Οπότε καλό θα ήταν να πάρεις τον ποπό σου και να κάνεις κι εσύ κάτι, γιατί στο τέλος τον βλέπουμε με λουμπάγκο και κανά μήνα σε ακινησία.

5. Ρίξε φως στην υπόθεση: Γιατί μάνα μου θέλεις απόλυτο σκοτάδι; Τελετή μαύρης μαγείας κάνεις ή θαρρείς ότι θα τον ξεγελάσεις και θα νομίζει ότι είσαι η Irina Shayk; Άναψε βρε αγάπη μου τα φώτα για να δει το κορμάκι σου. Του αρέσει ακριβώς όπως είναι!

6. Φέρσου με αγάπη: Αλήθεια εκείνος ο κύριος εκεί κάτω δεν είναι παιχνίδι. Πρέπει να του φερθείς με αγάπη και ευγένεια γιατί αισθάνεται, πονάει και ενοχλείται. Όπως εσύ λοιπόν απαιτείς να είναι καλός μαζί σου και να μη σε κάνει να νιώθεις δυσάρεστα, έτσι ακριβώς πρέπει κι εσύ να τον φροντίσεις και με το παραπάνω.