Το ντύσιμο της Μελάνια που απογείωσε τις μετοχές του Ralph Lauren

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 15:15

Το ντύσιμο της Μελάνια που απογείωσε τις μετοχές του Ralph Lauren

Στα ύψη οι μετοχές του Ralph Lauren, μετά την επιλογή της Μελανία Τραμπ να φορέσει το baby blue σύνολο του σχεδιαστή σε κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας.


to-ntusimo-tis-melania-tramp-pou-apogeiwse-tis-metoxes-tou-ralph-lauren

Απογειώθηκαν οι μετοχές του Ralph Lauren, μετά την επιλογή της Μελανία Τραμπ να φορέσει το baby blue σύνολο του σχεδιαστή κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του συζύγου της.

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Μελανία Τραμπ επέλεξε να κάνει την πρώτη είσοδό της στον Λευκό Οίκο λίγο πριν την ορκωμοσία, φορώντας το εντυπωσιακό κασμιρένιο σύνολο του Ralph Lauren, μια εμφάνιση που σε πολλούς θύμισε Τζάκι Κένεντι, και δικαίως.

Λίγα λεπτά αργότερα, η αμερικανική εταιρεία μόδας είδε την τιμή της μετοχής της να εκτοξεύεται στα ύψη, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ενα ντύσιμο της Μελάνια που θα μείνει στην ιστορία, όπως όλες οι εμφανίσεις των Πρώτων Κυριών.

Και εκτός των άλλων, η Πρώτη Κυρία φαίνεται να έχει πιστωθεί το γεγονός ότι έδωσε στον αμερικανό σχεδιαστή μια αρκετά μεγάλη ώθηση.

Φυσικά, όλοι οι σχεδιαστές που έχουν ντύσει Πρώτες Κυρίες, έχουν δει αντίστοιχη ώθηση, οπότε δεν παίζει ρόλο το πρόσωπο της Πρώτης Κυρίας αλλά η σημαντική θέση την οποία αναλαμβάνει. 

Κάπως έτσι απαντά λοιπόν η Μελάνια στους σχεδιαστές που έχουν δηλώσει δημόσια ότι αρνούνται να την ντύσουν, λόγω των ακραίων θέσεων του συζύγου της.

Φωτογραφίες: Reuters