Nτύσου σαν Λονδρέζα - Ολα τα μυστικά του στιλ τους

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 18:23

Nτύσου σαν Λονδρέζα - Ολα τα μυστικά του στιλ τους

Ο γυναικείος πληθυσμός κάθε λαού έχει τα δικά του στιλιστικά μυστικά. Εχει τον δικό του τρόπο ντυσίματος, τους δικούς του fashion κανόνες, τα δικά του do's and dont's.


Βλέπει με διαφορετικό τις τάσεις και με διαφορετικό τρόπο τις εφαρμόζει.

Kάθε γυναίκα, σε κάθε σημείο του κόσμου έχει το δικό της savoir faire στο ντύσιμο και είτε γίνεται πρότυπο για τις άλλες, είτε παράδειγμα προς αποφυγή. Το street style στην Αγγλία έχει το δικό του ενδιαφέρον.

Στην Αγγλία το στιλ έχει πολλαπλά επίπεδα. Μπορεί να δεις στους δρόμους της Αγγλίας γυναίκες με ό,τι πιο casual μπορεί να φορεθεί, αλλά και γυναίκες με άκρως εκκεντρικό outfit που πάνε απλά για έναν καφέ το πρωί και κανείς να μην τις προσέξει.

Μπορείς να δεις γυναίκες να φοράνε all time classic κομμάτια και άλλες με ό,τι πιο τελευταίο υπάρχει στις τάσεις της μόδας.

Μια γυναίκα, λοιπόν, μπορεί να φορέσει τα πάντα, οποιαδήποτε στιγμή. Τον φετινό χειμώνα οι Αγγλίδες επιλέγουν ό,τι πιο ζεστό έχει η γκαρνταρόμπα τους. Knitwear, παλτό που κάνουν την διαφορά, άνεση στην υπόδυση – sneakers και flat έχουν την τιμητική τους-.

Ξεχωρίσαμε μερικά look και τα βάλαμε στο μικροσκόπιο παρατηρώντας τις λεπτομέρειες τους, ώστε να διακρίνουμε τι προτιμά να φορά μια Αγγλίδα, τώρα στην καθημερινότητά της.


1) Faux fur - Στενό παντελόνι - Τσάντα σε έντονο χρώμα 

2) Jean παντελόνι - Μάλλινο πουλόβερ- Σακάκι

3) Μουσταρδί παλτό (Το μουσταρδί είναι μια από τις hot χρωματικές τάσεις αυτής της σεζόν)

4) Μάξι φούστα - Jacket με γούνινη λεπτομέρεια

5) Ζιβάγκο σε καμηλό χρώμα (γήινη απόχρωση) - Στενό σκούρο παντελόνι

6) Μilitary jacket - Φόρεμα σε έντονο χρώμα

7) Κάπα σε γήινη απόχρωση - Jean παντελόνι- Κόκκινη τσάντα (και πάλι!)

8) Μάλλινο πουλόβερ - Pencil φούστα - Ψηλές μπότες




00 inkefalonia general ad 300X250