Εντυπωσιασμένη έφυγε η Άννα Βίσση από την Κεφαλονιά-Ακυρώνεται μάλλον η συναυλία της στην Αρχαία Ολυμπία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012 10:13

Εντυπωσιασμένη έφυγε η Άννα Βίσση από την Κεφαλονιά-Ακυρώνεται μάλλον η συναυλία της στην Αρχαία Ολυμπία

Τουλάχιστον εντυπωσιασμένη και μαγεμένη έφυγε από το καταπράσινο νησί του Ιονίου, την Κεφαλονιά η απόλυτη ποπ σταρ Άννα Βίσση όπου έδωσε πριν λίγες μέρες, το περασμένο Σάββατο μία μεγάλη συναυλία παρουσία 3.500 θεατών στο Δημοτικό στάδιο του Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής».

Όπως έγραψε το tlife, η δημοφιλής τραγουδίστρια αφού ξεκουράστηκε για λίγες μέρες στη Μύκονο και τη Σαντορίνη συνέχισε την περιοδεία της με πιο τελευταίο σταθμό την πανέμορφη Κεφαλονιά.

Ανάμεσα στους θεατές που παρακολούθησαν τη συναυλία ήταν και ο δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, σύμβουλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και οι Εθελοντές Σαμαρίτες του Ερυθρού Σταυρού.

Η Άννα Βίσση που ήταν χαλαρή και ευδιάθετη, επισκέφτηκε και το δημαρχείο του νησιού αφού την συνδέει στενή φιλία με τον Δήμαρχο ενώ έδωσε και συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Στη συνέχεια έφαγε με τους στενούς της συνεργάτες σε γνωστό εστιατόριο του νησιού. Η Άννα Βίσση που πρόλαβε να κάνει και τις βουτιές της στην Κεφαλονιά δεν σταμάτησε να μιλάει με τον κόσμο, να φωτογραφίζεται ενώ δοκίμασε και απόλαυσε τοπικές νοστιμιές όπως την περίφημη κρεατόπιτα αλλά και κρασί ρομπόλα.

 

Στο μεταξύ κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι μάλλον ακυρώνεται η πολυαναμενόμενη συναυλία της στην Αρχαία Ολυμπία (θέατρο Φλόκα) που είχε ανακοινωθεί ότι θα δινόταν την ερχόμενη Δευτέρα 13 Αυγούστου και μάλιστα με προσιτό εισιτήριο των 15 ευρώ.

Τo Pyrgosnews σημειώνει ότι η συναυλία της ποπ σταρ δεν θα γίνει για τεχνικούς λόγους και πως αναμένεται το επίσημο δελτίο Τύπου-ανακοίνωση για τη μη πραγματοποίηση της live μουσικής βραδιάς.

Κάτι αντίστοιχο γράφτηκε και για τη συναυλία που θα έδινε στο λιμάνι της Στυλίδας στη Λαμία όπου η συναυλία ακυρώθηκε λόγω προβλημάτων που είχαν να κάνουν με την ασφάλεια. Μετά την Αρχαία Ολυμπία υπάρχει προγραμματισμένη συναυλία της καλλιτέχνιδας και στο Ξυλόκαστρο του νομού Κορινθίας ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο. Εισιτήρια για τη συναυλία της Άννας Βίσση στην Αρχαία Ολυμπία, που έβγαλε ένα νέο single, το «Τυραννιέμαι», πουλάει και το δισκοπωλείο Musical στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα.

Πηγή: thebest.gr- Tlife.gr