To 2017 έρχεται! Τι θα φορέσουμε; Οι hot τάσεις

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 09:13

To 2017 έρχεται! Τι θα φορέσουμε; Οι hot τάσεις

Βρισκόμαστε στην εκπνοή του 2016 και σιγά σιγά αποχαιρετάμε το «παλιό» για να υποδεχτούμε το νέο που θα μας ανανεώσει σε όλα τα επίπεδα.


Η μόδα μπορεί να αλλάζει συνεχώς και οι τάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, ωστόσο κομμάτια που είδαμε την φετινή σεζόν θα τα δούμε να έχουν θέση στις στυλιστικές μας επιλογές και το 2017. Το 2016 μας έντυσε με άνεση, χρώμα και πρωτοτυπία. Η θηλυκότητα ήταν για μια ακόμα χρονιά το ζητούμενο και οι all day εμφανίσεις μας είχαν σικ χαρακτήρα και κομψότητα.

Τάσεις που είδαμε να κυριαρχούν το 2016 θα δούμε να περνούν το κατώφλι της νέας σεζόν. Η γκαρνταρόμπα μας σαφώς δεν θα μείνει στάσιμη τη νέα χρονιά, ωστόσο τα κομμάτια που ακολουθούν (και ήδη μπορεί να έχετε) θα τα βλέπουμε συνέχεια.

1) Slip dresses:

Το slip dress έγινε «εμμονή» την χρονιά που φεύγει αλλά δεν το αποχαιρετάμε. Το slip dress είναι εκείνο το φόρεμα που μοιάζει λίγο με σικάτο.. νυχτικό. Στιλ lingerie. To slip dress μπορεί να συνδυαστεί πχ. Με ένα δερμάτινο jacket και ένα ζευγάρι ίσια μποταάκια. Μπορεί ακόμα, τις κρύες ημέρες, να συνδυαστεί με ένα ζεστό ζιβάγκο. Δεν είναι τόσο «εύκολο» ρούχο. Διάσημοι οίκοι, όπως η Stella McCartney, o Boss, ο Balenciaga και ο Givenchy, τα αποθέωσαν στις κολεξιόν τους, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται στην καθημερινότητα,πόσο εύστοχα θα καταφέρουμε να το συνδυάσουμε.

2) Pajama look: Tι είναι το pajama look; Το 2016 ήταν μια χρονιά που αγάπησε το εν λόγω στιλ. Το pajama look είναι δύο ξεχωριστά κομμάτια που θυμίζουν... πιτζάμες, φτιαγμένα από μεταξωτά υφάσματα. Τα μοτίβα τους, περίτεχνα. Σε κάνουν να νιώθεις άνετα... σαν να είσαι στο σπίτι σου. Μπορείς να φορέσεις ένα μεταξωτό κοστούμι με φλοράλ σχέδια και να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

3) Cοld Shoulder - «Ώμοι έξω»

Ώμοι έξω τον χειμώνα. Τάση θηλυκή, σέξι, που σε κάνει να δείχνεις στιλάτη και γοητευτική. Είδαμε το trend να κυριαρχεί το 2016 και θα το δούμε και το 2017. Σχεδιαστές και fashionistas σε όλο τον κόσμο έχουν αγκαλιάσει την τάση που θέλει τους ώμους έξω και οι street style ιδέες κατακλύζουν τα fashion blogs, το Instagram και τα περιοδικά μόδας. Το trend κολακεύει κάθε τύπο σώματος και η sexy περιοχή των ώμων είναι σε πρώτο πλάνο. Μπλούζες και φορέματα εκθέτουν το γοητευτικό σημείο και το κρύο φαίνεται ότι δεν είναι αυτό που απασχολεί τους fashionistas και τους σχεδιαστές.

4) Βell Sleeves

Μανίκια ελεύθερα, μεγάλα και αέρινα σε σχήμα καμπάνας. Bell sleeves.Η συγκεκριμένη εκδοχή τους τα κάνει τόσο ιδιαίτερα, που αρκεί να αγοράσεις μια μπλούζα, ένα τοπ ή ένα πουκάμισο με αυτή τη λεπτομέρεια και να δημιουργήσεις το απόλυτο fashion statement στην επόμενη εμφάνιση σου. Eίδαμε το 2016 να αγαπά την τάση και θα την δούμε και το 2017.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250