Σοκάρει η εικόνα της Naomi Campbell

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2012 21:05

Σοκάρει η εικόνα της Naomi Campbell

Μπορεί η Naomi Campbell να παραμένει hot κορμί στα 42 της, ωστόσο, οι φωτογραφίες της που μόλις κυκλοφόρησαν σοκάρουν: χωρίς μαλλιά έχει μείνει το top model των '90s! H «μαύρη γαζέλα» απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα στην Ibiza, όπου ο φακός «τσάκωσε» την άθλια κατάσταση του κεφαλιού της: το μεγαλύτερο μέρος του κρανίου της, από το κούτελο και μέχρι το ύψος των αυτιών, δεν έχει μαλλιά και η Naomi είναι σχεδόν φαλακρή!

Εδώ και χρόνια έχει γίνει γνωστό πως η 42χρονη σταρ του μόντελινγκ πάσχει από αλωπεκίαση, η οποία προέκυψε από την χρόνια χρήση πρόσθετων μαλλιών και extensions.

«Η αλωπεκίαση είναι μία ύπουλη ασθένεια καθώς δεν εξελίσσεται όπως και οι υπόλοιπες παθήσεις του τριχωτού της κεφαλής. Συνήθως προκαλείται από τα extensions και δεν είναι μόνιμη, καθώς με την κατάλληλη θεραπεία το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί. Στην περίπτωση βέβαια της Naomi, το πρόβλημα πιθανότατα να είναι μόνιμο», δήλωσε ειδικός στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Στο παρελθόν, σχεδόν φαλακρές έχουν απαθανατιστεί η Victoria Beckham, η Britney Spears και η Paris Hilton, όμως, τα μαλλιά τους έχουν επανέλθει, κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει για την Naomi Campbell...
Star.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ