6 λάθος πράγματα που σου έμαθαν για το σουτιέν!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 20:11

6 λάθος πράγματα που σου έμαθαν για το σουτιέν!

Το σουτιέν είναι πιστός σύμμαχος και σύντροφος πολλών γυναικών για την πλειονότητα των χρόνων της ζωής τους, ωστόσο, υπάρχουν πράγματα που μας κολλάνε πως είναι κανόνας ενώ στην πραγματικότητα είναι απλά μύθοι.


Γνωρίζοντας τις σωστές πληροφορίες σχετικά με τα σουτιέν, μια γυναίκα έχει, πλέον, τα απαραίτητα θα επιλέγει και θα χρησιμοποιεί τα σουτιέν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Πάμε να δούμε λοιπόν:

Τα μεγέθη των σουτιέν δεν είναι διαφορετικά από εταιρεία σε εταιρεία!

Το να μην φοράς σουτιέν κάνει κακό στο στήθος σου

Αν δεν θες να φοράς και βολεύεσαι, μην φοράς. Δεν υφίσταται κάποιος κανόνας.

Το σουτιέν πρέπει να κουμπώνει στο τελευταίο γαντζάκι

Λάθος. Το σουτιέν που παίρνεις πρέπει να κλείνει στο εξωτερικό γαντζάκι ενώ στο τέρμα πρέπει να κλείνει όταν πλέον έχει ξεχειλώσει!

Λάθος, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που υπάρχει σημαντική διαφορά, γι’ αυτό καλό είναι να δοκιμάζεις ένα σουτιέν πριν το αγοράσεις ή ακόμη καλύτερα να συμβουλεύεσαι τον οδηγό της εκάστοτε εταιρείας.

Τα ανοιχτόχρωμα σουτιέν δεν φαίνονται μέσα από λευκή μπλούζα!

Αυτό δεν ισχύει, για να έχεις την τέλεια κάλυψη φρόντισε να διαλέξεις ένα χρώμα κοντά στο χρώμα της επιδερμίδας σου και όχι ένα απλά λευκό ή μπεζ.

Τα σουτιέν πρέπει να πλένονται 1 φορά την εβδομάδα

Τα έλαια που εκκρίνει η επιδερμίδα μας σε συνδυασμό με τα μικρόβια που μαζεύονται στο λάστιχο του σουτιέν του στερούν την ελαστικότητά του, ενώ ταυτόχρονα το κάνουν να μυρίζει άσχημα για αυτό 1 φορά την εβδομάδα δεν είναι αρκετή για να καθαρίσει. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τα πλένεις κάθε δύο μέρες και να μην φοράς ποτέ πάνω από 1 μέρα το σουτιέν σου για να δώσεις χρόνο στο λάστιχο να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.

 



00 inkefalonia general ad 300X250