5 άνδρες εξομολογούνται τι κάνουν οι γυναίκες στο σεξ και τους εκνευρίζει

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 22:55

5 άνδρες εξομολογούνται τι κάνουν οι γυναίκες στο σεξ και τους εκνευρίζει

«Νόμιζει ότι είναι πορνοστάρ», «Δεν είναι ανοιχτή σε νέες εμπειρίες», «Δεν έχει αυτοπεποίθηση».


Δεν είναι τόσο εύκολο να μπεις στο μυαλό ενός άνδρα, αλλά αν το καταφέρεις έχει ενδιαφέρον.

Πόσο μάλλον όταν μαθαίνεις τι πραγματικά σκέφτεται όταν κάνει σεξ. Οι άνδρες το αγαπούν, όσο και οι γυναίκες. Ίσως το απολαμβάνουν περισσότερο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πράγματα που προκαλούν τον εκνευρισμό τους κατά τη διάρκειά του. Δεν υπάρχει εγχειρίδιο με οδηγίες χρήσεις για «σωστό σεξ». Υπάρχουν, όμως, καθώς φαίνεται, δύο πολύ σημαντικά προαπαιτούμενα: ο σεβασμός στα «θέλω» του άλλου και η αυθεντικότητα. Πολλοί νιώθουν ενοχικά και δεν εκφράζουν το παράπονό τους στη σύντροφό τους. Κρατούν την σκέψη τους μυστική και έρχεται η στιγμή που φεύγουν χωρίς εξήγηση. Επτά άνδρες εξομολογούνται στο elitedaily.com χωρίς «λογοκρίσια» τι πραγματικά τους ενοχλεί όταν κάνουν σεξ και γι’αυτό ευθύνεται η συμπεριφορά της συντρόφου τους.

1) «Δεν έχει αυτοπεποίθηση»: «Ένα χαρακτηριστικό που κερδίζει άνδρες και γυναίκες στην επιλογή του/της συντρόφου τους είναι η αυτοπεποίθηση. Η σύντροφός μου νιώθει συνεχώς άσχημα για το σώμα της, κάνει σχόλια για τις αναλογίες της, δεν θέλει ποτέ το φως αναμμένο κατά τη διάρκεια της πράξης και θέλει να φοράει μπλούζα. Με κάνει στο τέλος να νιώθω άσχημα κι εγώ».

2) «Είναι απρόθυμη να δοκιμάσει νέες εμπειρίες»: «Κάθε φορά που βλέπω ότι η σύντροφός μου δεν θέλει να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, νιώθω ότι δεν με εμπιστεύεται. Έτσι νιώθω ενοχές. Ότι φταίω εγώ που δεν της έχω εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Αν θέλεις να κάνεις πραγματικά χαρούμενο έναν άνδρα, άστον να σε αφήσει να περιπλανηθείς στα μονοπάτια που θέλει ο ίδιος».
 
3) «Με ενοχλεί όταν νιώθω ότι «Μου κάνει την χάρη που είναι μαζί μου»: «Δεν υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό από την γυναίκα που σε κάνει να νιώθεις μειονεκτικά απέναντί της. Που σε κάνει να πιστεύεις ότι «σου κάνει και την χάρη» που κάνετε σεξ μαζί. Οι άνδρες δεν θέλουν γυναίκες που δείχνουν ότι δεν τους θαυμάζουν, δεν τους εκτιμούν, δεν τους ποθούν».

4) «Κάνει σαν πορνοστάρ»: «Το πορνό μας αρέσει. Αλλά μόνο να το παρακολούθουμε. Και βέβαια ξέρουμε ότι είναι κάτι ψεύτικο, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η «θεατρικότητα» στο σεξ μας εκνευρίζει. Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν έχουμε απέναντί μας μια πορνοστάρ. Αν το ξέραμε, μπορεί να μην την είχαμε επιλέξει για σύντροφο».

5) «Υποκρίνεται ότι έχει οργασμό»: «Το καταλαβαίνουμε πάντα όταν μια γυναίκα υποκρίνεται. Και όταν το καταλαβαίνουμε δεν νιώθουμε καθόλου καλά. Πιστεύουμε ότι κάτι δεν κάνουμε καλά και υποκρίνεται για να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα».




00 inkefalonia general ad 300X250