Ο γάμος της απόλυτης χλιδής: Κόρη Τσετσένου ολιγάρχη παντρεύεται με νυφικό 278.000 ευρώ [εικόνες]

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 20:52

Ο γάμος της απόλυτης χλιδής: Κόρη Τσετσένου ολιγάρχη παντρεύεται με νυφικό 278.000 ευρώ [εικόνες]

 

Με ένα νυφικό Zuhair Murad που κόστισε 278.000 ευρώ παντρεύτηκε η κόρη του Τσετσένου ολιγάρχη του πετρελαίου Musa Bazhaev.

Η φοιτήτρια Elina Bazhaeva, μόλις 21 ετών, παντρεύτηκε τον 25χρονο επιχειρηματία Bek Ali Khan Mamakaev, στο Μονακό. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Φλεβάρη και ο Mamakaev έκανε πρόταση γάμου στη Bazhaeva δύο μήνες μετά.

Ο γαμπρός έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου και μιλάει 6 γλώσσες, ενώ είναι ο κληρονόμος του Alikhan Mamakaev, του επικεφαλής της Dorchester Finance group και της Alima Cosmetics. Όσον αφορά στη Bazhaeva και αυτή προέρχεται από μία πολύ εύπορη οικογένεια καθώς ο πατέρας της, ο 49χρονος Musa Bazhaev, είναι ο πρόεδρος της OJSC Alliance Group.

Ο γάμος έγινε στο πριβέ εστιατόριο του Μονάχου, Le Louis XV, και καλεσμένα ήταν μόνο 100 άτομα. Οι γονείς της νύφης ακολουθώντας την παράδοση, δεν παρέστησαν στον γάμο. Η παράδοση θέλει τον γάμο να τον πληρώνει η οικογένεια το γαμπρού και να παρευρίσκονται μόνο συγγενείς του καθώς για την οικογένεια της νύφης πρόκειται για ημέρα λύπης. Πάντως μερικές από τις παραδόσεις έσπασαν, καθώς ο γαμπρός ήταν παρών στη αίθουσα τελετής, ενώ στο τραπέζι η νύφη αντί να στέκεται όρθια δίπλα του, καθόταν.

Πριν 6 μήνες, παντρεύτηκε και η μεγαλύτερη αδερφή της Bazhaeva σε μία παραδοσιακή τελετή με 600 καλεσμένους.

Φωτογραφίες: frivolette.com

 



00 inkefalonia general ad 300X250