Σύγχρονα παλάτια: Τα 4 πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου θυμίζουν παραμύθι!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 10:38

Σύγχρονα παλάτια: Τα 4 πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου θυμίζουν παραμύθι!

Κάθε νέο ξενοδοχείο πολυτελείας που ανοίγει, ανεβάζει τον πήχη και θέτει τα όρια της υπερβολής σε ακόμα πιο υψηλά στάνταρντ.

Τεράστιες επενδύσεις ικανές να σε ζαλίσουν και υπερβολικές ανέσεις που θα αφήσουν ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε μια "κλεφτή" ματιά σε 4 ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν για την πολυτέλεια, την άνεση και το στιλ τους.

Emirates Palace, Abu Dhabi

Το παλάτι αυτό βρίσκεται στο Abu Dhabi και χρειάστηκαν περίπου $ 3 δισεκατομμύρια για την κατασκευή του. Το Emirates Palace διαθέτει 394 δωμάτια και σουίτες, 40 αίθουσες συσκέψεων και συνεδριάσεων, μια παραλία με λευκή άμμο, πολλές πισίνες και σιντριβάνια, ένα πολυτελές σπα.

Δεν σας είναι αυτά αρκετά; Έχουμε και λέμε, τα μάρμαρά του εισάγονται από 13 διαφορετικές χώρες ενώ στο εσωτερικό του υπάρχουν πάνω από 1.000 κρυστάλλινους πολυελαίους.

Είναι σαν ένα τεράστιο παλάτι με πρόσβαση σε μια από τις πιο διάσημες μαρίνες στη Μέση Ανατολή. Όλες οι σουίτες διαθέτουν πλούσιο περιβάλλον που αρμόζει σε έναν Σουλτάνο χωρίς να του λείπουν όμως και οι σύγχρονες ανέσεις που θα ευχαριστήσουν τους κορυφαίους σύγχρονους μεγιστάνες που το επισκέπτονται.

Mardan Palace Hotel, Turkey

Χτισμένο από το Ρώσο δισεκατομμυριούχο Telman Ismailov το 2009, κόστισε 1,65 δις δολάρια. Το Mardan Palace Hotel βρίσκεται στην Αττάλεια της Τουρκίας και διαθέτει τη μεγαλύτερη πισίνα στην περιοχή της Μεσογείου που χωράει 1.000 άτομα. Είναι διάσημο ως ένα από τα πιο σημαντικά ξενοδοχεία πολυτελείας στην Ευρώπη.

Πέρα από τις  υπερπολυτελείς σουίτες που είναι διακοσμημένες με φύλλα χρυσού, κρύσταλλα, και ιταλικό μάρμαρο, διαθέτει επίσης δέκα εστιατόρια, 17 μπαρ, ένα πολυτελές σπα και ένα βυθισμένο ενυδρείο γεμάτο με εξωτικά ψάρια.

9.000 τόνοι λευκής άμμου μεταφέρθηκαν από την Αίγυπτο προκειμένου να δημιουργηθεί η εντυπωσιακή ιδιωτική παράλια του ξενοδοχείου.

The Westin Excelsior, Rome

Χτισμένο το 1906, το Westin Excelsior Rome έχει μια εντυπωσιακή ιστορία να μας διηγηθεί στην περιοχή του Via Veneto. Αν και τα περισσότερα δωμάτια είναι προσιτά, πολύ διάσημη είναι η σουίτα του ξενοδοχείου η Suite Villa La Cupola που τα τελευταία χρόνια "ανανεώθηκε" με μια ανακαίνιση που κόστισε 7 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτή η υπερπολυτελής σουίτα εκτείνεται σε δύο ορόφους καθιστώντας την την μεγαλύτερη σουίτα στην Ιταλία. Επιπλωμένο με εντυπωσιακά "βαριά" έπιπλα παλιού στιλ, αλλά και  με σύγχρονες συσκευές υψηλής τεχνολογίας, είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Nωπογραφίες στους θόλους, με στιλ που θυμίζει καθεδρικό ναό, το δική της  ιδιωτικό γυμναστήριο, σάουνα, ατμόλουτρο και τζακούζι, καθώς και μια μεγάλη επίσημη τραπεζαρία, είναι η ιδανική επιλογή για πλούσιους πελάτες που δίνουν μεγάλη σημασία στο στιλ.

Burj Al Arab Hotel, Dubai

Το Burj Al Arab δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα Χτισμένο για να μοιάζει με πανί ιστιοφόρου, και χάρη στην εκπληκτική αρχιτεκτονική του, το Burj Al Arab στο Ντουμπάι αποτελεί ένα από τα πιο φωτογραφημένα στον κόσμο.

Όλα τα δωμάτια είναι πολυτελείς σουίτες που εκτείνονται σε δύο ορόφους με απίστευτα πολυτελή διακόσμηση και απίστευτη θέα.

Και πέρα από τις μοναδικές over-the-top ανέσεις, όπως το εντυπωσιακό ελικοδρόμιο που "κρέμεται" στην πρόσοψη του,  υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές για φαγητό και νυχτερινή ζωή.

Εδώ δεν παίζουν με την εξυπηρέτηση των πελατών τους γι' αυτό σου προσφέρουν ότι μπορείς να φανταστείς. Ιδιωτικό check-in, 24/7 προσωπικός μπάτλερ που περιμένει μια κλίση σου για να σε εξυπηρετήσει, ένας μεγάλος στόλος με Rolls Royce με προσωπικούς σοφέρ και πολλά άλλα που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν εμίρης.

πηγή: boro.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250