Ο Τραμπ ανοίγει ξενοδοχείο δίπλα στον Λευκό Οίκο (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 09:24

Ο Τραμπ ανοίγει ξενοδοχείο δίπλα στον Λευκό Οίκο (εικόνες)


Ενα υπερπολυτελές ξενοδοχείο και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από τον Λευκό Οίκο είναι το τελευταίο απόκτημα του δισεκατομμυριούχου υποψήφιου πρόεδρου.

o-tramp-anoigei-ksenodoxeio-dipla-ston-leuko-oiko---fwtografies

Το Trump International Hotel, σε ένα ιστορικό κτίριο της αμερικανικής πρωτεύουσας το οποίο ανακαινίστηκε, διαθέτει 263 δωμάτια και για την διαμόρφωσή του ξοδεύτηκαν 200 εκατομμύρια δολάρια, με τις εργασίες να διαρκούν 2 χρόνια.

Η έναρξη λειτουργίας όχι μόνον δεν ήταν μια ευκαιρία για πανηγυρισμούς, αλλά έδωσαν αφορμή για την συγκέντρωση μιας μικρής ομάδας διαδηλωτών που δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δουν τον Τραμπ να εγκαθίσταται ως πρόεδρος στην αμερικανική πρωτεύουσα την επόμενη τετραετία.

Το ξενοδοχείο στεγάζεται στο τρίτο πιο ψηλό κτίριο της αμερικανικής ομοσπονδιακής πρωτεύουσας, το οποίο ανεγέρθηκε το 1899 για να στεγάσει την υπηρεσία ταχυδρομείων. Η εταιρία του Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει αγοράσει το κτίριο αλλά έχει κάνει μακροχρόνια μίσθωση, καταβάλλοντας 3 εκατομμύρια δολάρια ετησίως στο αμερικανικό δημόσιο.

Μια περιουσία για μια νύχτα

Τα επίσημα εγκαίνια αναμένεται να γίνουν τον επόμενο μήνα, όμως ήδη έχουν αρχίσει οι κρατήσεις. Η τιμές των δωματίων αρχίζουν από τα 396 δολάρια τη βραδιά, ενώ για τις σουίτες η τιμή εκκίνησης εΊναι τα 556 δολάρια.

Η μεγαλύτερη σουίτα, το «Trump Townhouse» έχει εμβαδόν 2.100 τετραγωνικών μέτρων και η τιμή της είναι στα 18.750 δολάρια τη βραδιά. Διαθέτει δική της είσοδο από την Pensylvania Avenue, δύο υπνοδωμάτια και τραπεζαρία 24 ατόμων. Η τιμή της αναμένεται να εκτοξευτεί τις ημέρες της ορκωμοσίας του νέου προέδρου τον Ιανουάριο στα 100.000 δολάρια τη βραδιά με ελάχιστη κράτηση τις 5 βραδιές γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι αυτός που θα την κλείσει, θα πρέπει να καταβάλει μισό εκατομμύριο δολάρια.

thetoc




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250