Δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από το «Τόλμη και Γοητεία»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 09:56

Δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από το «Τόλμη και Γοητεία»

Θυμάστε τον Έρικ, την Στέφανι, τον Ριτζ, την Μπρουκ και την Καρολάιν;

Ναι καλά καταλάβετε αναφερόμαστε στην οικογένεια Φόρεστερ της δημοφιλούς αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Τόλμη και Γοητεία», η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ το 1987 και συνεχίζει ακάθεκτη μέχρι σήμερα.

Σημειώνεται ότι από τους ηθοποιούς της δημοφιλούς σειράς που γνωρίσαμε οι μεγαλύτεροι από εμάς, σήμερα στο κάστινγκ παραμένουν μόνο δύο.

Πρόκειται για τον πατέρα της οικογένειας Φόρεστερ, τον Έρικ και την Μπρουκ Λόγκαν, οι κατά κόσμο, Τζον Μακ Κουκ και Κάθριν Κέλι Λανγκ. Ο Μακ Κουκ είναι σήμερα 72 ετών και η Λανγκ 55.

Τζον Μακ Κουκ

Κάθριν Κέλι Λανγκ

 Σε αυτή την πρόσφατη φωτογραφία τους βλέπετε με τον καρδιοκατακτητή Ριτζ Φόρεστερ, τον κατά κόσμο Ρον Μος που έχει αποχωρήσει από τη σειρά και παραμένει γοητευτικός και στα 64.

Ο Ρον Μος

 Η Στέφανι Φόρεστερ… άντεξε μέχρι το 2012. Τότε… πέθανε από καρκίνο και ολοκλήρωσε την παρουσία της στην «Τόλμη και Γοητεία». Ο λόγος για την 77χρονη σήμερα Σούζαν Φλάνερι.

Σούζαν Φλάνερι

Από τη σειρά έχει και αποχωρήσει και η Τζοάνα Τζόνσον, η οποία υποδύθηκε την Καρολάιν και τη δίδυμη αδελφή της Κάρεν. Σήμερα είναι 55 ετών.

Τζοάνα Τζόνσον