Αυτά τα tips ομορφιάς θα σε δείξουν τουλάχιστον 5 χρόνια νεότερη

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 18:02

Αυτά τα tips ομορφιάς θα σε δείξουν τουλάχιστον 5 χρόνια νεότερη




Πρέπει, όμως, να τα ακολουθείς πιστά.

Το μεγάλο άγχος πολλών γυναικών είναι το πέρασμα των χρόνων και η επίπτωση που έχει αυτό στην εμφάνισή τους.

Αν και εσύ έχεις αυτό το άγχος θα πρέπει να ξέρεις πως με τη σωστή περιποίηση μπορεί να δείξεις μέχρι και 5 χρόνια νεότερη. Πώς θα τα καταφέρεις;

Απλά ακολούθησε αυτά τα έξυπνα tips!

# Σωστή ενυδάτωση

Το γνώριζες πως οι γραμμές που βλέπεις στο πρόσωπό σου πολλές φορές δεν είναι ρυτίδες αλλά έλλειψη ενυδάτωσης; Ενυδατώσου λοιπόν σωστά για να μην ξανααντιμετωπίσεις τέτοιου είδους προβλήματα.

# Χρησιμοποίησε primer

Το primer κάνει θαύματα στο πρόσωπό σου. Βάλε, λοιπόν, καθημερινά primer αμέσως μετά την κρέμα ημέρας και πριν βάλεις make-up. Το primer ανοίγει τους πόρους και βοηθάει επίσης στην καλύτερη εφαρμογή του make-up.

lemon-aid-whyweloveit-2

# Χρησιμοποίησε κίτρινο concealer

Δεν είναι μόνο οι ρυτίδες που σε άνουν να δείχνεις μεγαλύτερη. Οι αποχρωματισμοί στο πρόσωπο δημιουργούν επίσης πρόβλημα. Πριν βάλεις, λοιπόν, make-up, χρησιμοποίησε ένα διορθωτικό concealer σε κίτρινο χρώμα για να καλύψεις τους αποχρωματισμούς και τις πανάδες.

# Χρησιμοποίησε το σωστό make-up

Τα βαριά make-up κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Χρησιμοποίησε ένα make-up που να είναι και serum και να μην είναι ιδιαίτερα βαρύ.

# Μην χρησιμοποιείς πινέλα για το μακιγιάζ

Η θερμότητα των δαχτύλων σου κάνει πολύ καλό στο δέρμα και έτσι το μακιγιάζ απλώνεται καλύτερα.

10-anti-ageing-makeup-tricks-every-woman-should-know-1864308-1470843413.640x0c

# Μην ξεχνάς το contouring

Μπορεί το contouring να είναι νέα μόδα αλλά είναι επίσης πολύ σημαντικό βήμα ενός πετυχημένου μακιγιάζ. Μπορείς να πετύχεις ένα ελαφρύ contouring με λίγο bronze ρουζ ή με make-up σε πιο σκούρα απόχρωση από αυτήν που χρησιμοποιείς.

Urban Decay Naked Skin Bronzing Beauty Balm 1401450552

# Βάλε το σωστό ρουζ

Η ιδανική απόχρωση για πιο νεανική επιδερμίδα είναι η ροδακινί. Βάλε την ψηλά στα μάγουλά σου για να σηκώσεις (οπτικά) τα ζυγωματικά σου.

10-anti-ageing-makeup-tricks-every-woman-should-know-1864438-1470848021.640x0c

 
# Βάλε πούδρα στα σωστά σημεία

Το να βάλεις πούδρα σε όλο το πρόσωπό σου είναι λάθος. Η πούδρα αφαιρεί τη ζωτικότητα από το πρόσωπο και σε δείχνει μεγαλύτερη. Γι'αυτό βάλε πούδρα μόνο στο μέτωπο, κάτω από τα μάτια και στο πιγούνι.

# Πρόσεξε τα χείλη και τα μάτια σου

Μην βάζεις πολύ κραγιόν και μολύβι στα χείλη σου. Προτίμησε ένα απαλό lip balm και βάλε λίγο eye liner στα μάτια σου. Φυσικά, μην ξεχάσεις να δώσεις σχήμα στα φρύδια σου για να αναδειχθούν καλύτερα τα χαρακτηριστικά σου.